Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Στην Α1 ο Πανελλήνιος


Ο Πανελλήνιος επιβλήθηκε για τρίτη συνεχή φορά του Επίκουρου στα πλέϊ οφ της Α2 ανδρών, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη με 3-1 και έγινε η δεύτερη ομάδα -μετά την ΑΕΚ- που εξασφάλισε την άνοδό της στην Α1 κατηγορία.
Μετά την επιτυχία του Πανελληνίου, ο οποίος ολοκλήρωσε αήττητος, αν και με μειονέκτημα έδρας, τη σειρά των πλέι οφ (2-0 νίκες επί του Κοροίβου, 3-0 νίκες απέναντι στον Επίκουρο), ο προπονητής του, Βαγγέλης Οικονομόπουλος, δήλωσε: «Φορμαριστήκαμε την κατάλληλη χρονική περίοδο και πήραμε δίκαια την άνοδο στην Α1. Στη διάρκεια της κανονικής περιόδου είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας και αυτό ήταν λογικό, γιατί με πέντε έμπειρους και οκτώ πιτσιρίκια στη σύνθεσή της η ομάδα χρειαζόταν χρόνο μέχρι να δέσει. Στην κρίσιμη στιγμή, ωστόσο, όλοι οι παίκτες ήταν συγκεντρωμένοι και η πρόκριση ήρθε άξια. Όποιος πει ότι πριν από την έναρξη των πλέι οφ ήταν σίγουρος πως θα ανεβαίναμε κατηγορία ή δεν φοβήθηκε, θα πει ψέματα. Ξεκινήσαμε τη χρονιά με στόχο να βγάλουμε νέους παίκτες, γι΄ αυτό και επενδύσαμε σε νέα παιδιά, και να παίξουμε καλό βόλεϊ, η άνοδος δεν ήταν αυτοσκοπός. Νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι και το τελικό 5-0 επί των αντιπάλων μας στα πλέι οφ το αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο».
Τα σετ: 23-25, 24-26, 25-18, 20-25.
ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ (Ιωαννίδης): Πλίκας, Κάριτς, Θεοδώρου, Τερζής, Παράσογλου, Τζιγγίδης, Αγγελής (λ.) / Ορφανός, Παναγιώτου.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (Οικονομόπουλος): Γκενς, Κοβάτσεφ, Κατσανεβάκης, Πανδής, Ρουμελιώτης, Φράγκος, Αχιλλεόπουλος (λ.) / Ρουμελιωτάκης, Δρογκάρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: