Σάββατο 9 Μαΐου 2009

Αποφάσεις την 11η Ιουνίου

Στην έδρα της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας (CEV), το Λουξεμβούργο, έγινε σήμερα η προγραμματισμένη ακρόαση των εκπρόσωπων των ελληνικών ομάδων και της ΕΟΠΕ, ενώπιον του προεδρείου της CEV για επεισόδια που προκλήθηκαν την τρέχουσα σεζόν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.



Τη CEV εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της, Αντρέ Μέγερ, ο Α’ αντιπρόεδρός της, Φιλίπ Μπέρμπεν, η επίσης αντιπρόεδρός της, Ριέτ Ουμς και ο τεχνικός διευθυντής της, Λιβιέ Μοτιέ. Απο ελληνικής πλευράς παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Στέλιος Προσαλίκας, ο πρόεδρος του ΓΣ Ηρακλής, Δημήτριος Τριανταφύλλου, ο αντιπρόεδρος Αναστάσιος Αδαμίδης, ο Γιώργος Μανωλόπουλος και ο Αλκιβιάδης Θεοδωρίδης.


Στη σύσκεψη, που έγινε σε καλό κλίμα και διήρκεσε τρεις ώρες, συζητήθηκαν οι επίσημες παρατηρήσεις, που καταγράφηκαν από την παρουσία των ελληνικών ομάδων στα ευρωπαϊκά κύπελλα ανδρών και γυναικών.
Μετά την τοποθέτηση της ελληνικής αντιπροσωπείας, η CEV έδωσε τη δυνατότητα να κατατεθούν εγγράφως, μέχρι την 1η Ιουνίου, οι προτάσεις που θα αφορούν στη βελτίωση της συμπεριφοράς των οπαδών των συλλόγων, στην εξάλειψης της φαινομένου ανάμματος καπνογόνων σε κλειστούς χώρους και της τοποθέτησης πανό και λαβάρων, σε χώρους που προορίζονται για διαφημιστική χρήση.


Οι προτάσεις θα βοηθήσουν για να παραμείνουν οι ελληνικές ομάδες στα ευρωπαϊκά κύπελλα και η CEV θα ανακοινώσει την οριστική απόφασή της στις 11 Ιουνίου.
Η αντιπροσωπεία του Ηρακλή ευχαρίστησε τον Στέλιο Προσαλίκα, για την τοποθέτησή του, όσο και για την παρουσία του στην ακρόαση του συλλόγου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ κατέθεσε τα υπομνήματα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και εκπροσώπησε τους δυο συλλόγους στην ακροαματική διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: