Τετάρτη 1 Αυγούστου 2007

H "πρώτη" του Άρη

Ραντεβού στο "Κλεάνθης Βικελίδης" έχουν δώσει την Τετάρτη (01/08) οι παίκτες του Άρη με τον νέο προπονητή, Γιάννη Μέλκα. Η ομάδα του Άρη ξεκινάει νωρίς νωρίς την προετοιμασία της για το νέο πρωτάθλημα.
Οι "κίτρινοι" θα μεταβούν οδικώς στον Άγιο Παύλο, όπου θα παραμείνουν εκεί για δύο εβδομάδες. Το πρόγραμμα των παικτών του Γιάννη Μέλκα περιλαμβάνει ασκήσεις για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης σε θάλασσα και άμμο, ενώ το απόγευμα στις εγκαταστάσεις μπιτς βόλεϊ στη Μίκρα οι παίκτες του Άρη θα συνεχίζουν εκεί την προπόνηση τους.

Οι Λάμπης Μπαμπαλιούτας, Στέλιος Νικηφορίδης, Σωτήρης Σκούφης, Μιχάλης Σαρικεϊσογλου, Κυπριανός Παναγιώτης, Κυπριανός Πέτρος, Γεωργόπουλος Βασίλης, Γιάννης Τακουρίδης θα βρίσκονται στο στάδιο της ποδοσφαιρικής ομάδας στις 08:00 το πρωί.

Τις επόμενες μέρες θα έρθουν στη χώρα μας οι ξένοι του Άρη, ο Μλάντεν Μάιντακ, ο Μπράνκο Ρόλιτς, ο Γκάμπριελ Ράντιτς και ο "παλιός" Νέναντ Σιμεούνοβιτς.

Δύο παίκτες που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι, ο Κώστας Προύσαλης και ο Νίκος Καραγιάννης βρίσκονται για προετοιμασία στο Καρπενήσι με την Εθνική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: