Παρασκευή 31 Αυγούστου 2007

Βολές Παναγιώτη Ρουμελιώτη κατά Χριστόπουλου

Δριμύ κατηγορώ εξαπέλυσε ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης κατά του Γιώργου Χριστόπουλου, ο οποίος την περασμένη σεζόν τον "παρόπλισε" και το καλοκαίρι φρόντισε να τον απομάκρυνε από τη δύναμη της ΕΑΠ. Ο Πατρινός κεντρικός, που τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Παναχαϊκής, με ανακοίνωση που "σήκωσε" στην ιστοσελίδα του αδερφού του Νίκου (www.nikos11.gr) "στολίζει" τον προπονητή της αχαϊκής ομάδας.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Φεύγοντας από την ομάδα που αγάπησα και με αγάπησε νιώθω την υποχρέωση απέναντι σε αυτήν και στο κόσμο της να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους αλλά να ξεκαθαρίσω κάποια θολά σημεία της περσινής σεζόν αλλά και ότι αφορά την απομάκρυνση μου.

Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Ρογδάκη όπου μέχρι την τελευταία στιγμή έκανε ότι πέρναγε από το χέρι του να παραμείνω στην ομάδα και κράτησε το λόγο του σε ότι μου είχε υποσχεθεί, πράγμα που σπανίζει στον χώρο μας ,είναι τιμή για το βόλεϊ να υπάρχουν προσωπικότητες με όραμα και φιλοδοξίες σαν το πρόεδρο της ΕΑΠ.

Δυστυχώς όμως υπάρχουν άτομα που καπηλεύονται και το εκλαμβάνουν αυτό σαν αδυναμία και αργά η γρήγορα (όπως η ιστορία έχει δείξει) θα τον οδηγήσουν στην πόρτα της εξόδου. Μπροστά στο προσωπικό τους όφελος και την ματαιοδοξία τους δεν διστάζουν να καταπατήσουν την ιστορία ενός συλλόγου, πρόσωπα και ζωές.

Ενας από αυτός είναι και ο Γ. Χριστόπουλος, ο οποίος για τις δύο (2) αποτυχημένες χρονιές δεν δίστασε να ρίξει την ευθύνη στους αθλητές του και συγκεκριμένα στους πατρινούς αρχή γενόμενης από τον Νίκο Ρουμελιώτη και στην συνεχεία στους υπόλοιπους (Προυσαλη, Ψαρρα, Κουλιερη, Κοζη, Μπασούκα) ακολουθώντας την συνήθη τακτική του να κατηγορεί τους παίχτες που ο ίδιος επέλεξε και να τους αλλάζει σαν τα πουκαμισά. Πέρυσι επέλεξε πέντε (5) λίμπερο (Ρόχας, Λανκγε, Αλμαλη, Κόζη, Κουλιέρη)και πρόσθεσε και από το εφηβικό τον Αχχιλεόπουλο ,σε λιγότερο από δύο (2) μήνες τους έδιωξε όλους και μετά τα Χριστούγεννα υπήρχε μόνο ο Κοζης.

Κατηγόρησε τον πασαδόρο για κακή αγωνιστική συμπεριφορά ενώ ο ίδιος ήταν που ήρθε στα χέρια και τον απείλησε με διακοπή συμβολαίου. Τον τραυματισμό μου τον χειριστικέ με ψέματα λέγοντας μου πως η απόκτηση 6ου κεντρικού (είχε ήδη Χρυσανθακοπουλο, Κιοσση, Κιτσαντα, Μπρίνκμαν) ήταν παιχνίδια των μάνατζερ και η φαντασία των δημοσιογράφων ενώ είχε υπογράψει ήδη ο Ντιαζ. Ρίσκαρα την σωματική μου ακεραιότητα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και αντί για ένα καλό λόγο μου καταλογίσθηκαν και ευθύνες.

Ολη η Ελλάδα έβλεπε το πρόβλημα στους ακραίους εκτός από αυτόν, ακόμα και οι δημοσιογράφοι, έφορος βοηθός και ο Τζιλσον του το μετέφεραν αλλά αυτός ενεργώντας εγωιστικά έφερε κεντρικό. Ολη την χρόνια ήρθε σε ρήξη τουλάχιστον από μια φορά με τον κάθε αθλητή και πάντα για την ανάρμοστη συμπεριφορά του χρησιμοποιούσε τα προσωπικά του προβλήματα σαν άλλοθι. Με μπάτζετ διπλάσιο από αυτό που η ομάδα του Αρη Αγγελόπουλου και του Γ. Νικολακη όπου η ομάδα βγήκε στην Ευρώπη αυτός κατάφερε γιατί περί κατορθώματος πρόκειται να βγει 6ος και 8ος!Δεν δίστασε να κατηγορήσει τους αθλητές του για αντί επαγγελματική συμπεριφορά και μας ζητούσε να υπογράψουμε εσωτερικό κανονισμό την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Κατάφερε με τα λάθη του τις επιλογές του και την συμπεριφορά του να παρουσιάσει την χειρότερη ομάδα όλων των εποχών (!) στο τελευταίο παιχνίδι στα πλει οφ να κόψει 30 εισιτήρια ενώ στην Γ� εθνική γεμίζαμε το Κουκούλι!
Οι παίχτες ντρεπόμασταν για τις εμφανίσεις μας ενώ αυτός τραπέζωνε τους δημοσιογράφους στα εστιατόρια και τα μπουζούκια προσπαθώντας να κάνει δημόσιες σχέσεις πράγμα που το κατάφερε γιατί κράτησε την καρεκλά του και φέτος.

Φέτος το καλοκαίρι ενδιαφέρθηκε για 40 έλληνες αθλητές και 30 ξένους και βεβαίως πριν καλά καλά ξεκινήσει το πρωτάθλημα άλλαξε τον πασαδόρο για τον οποίο δήλωσε μια βδομάδα πριν τον αλλάξει ότι πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές της ΕΑΠ επιβεβαιώνοντας όλα τα παραπάνω. Ο πρόεδρος φρόντισε να μην λείψει τίποτα από την φετινή ΕΑΠ -παίχτες αναγνωρισμένης άξιας -καινούργιο γήπεδο-προετοιμασία στο Καρπενήσι- γυμναστής-φιλικά στο εξωτερικό-γιατρούς- φυσιοθεραπευτές-στατιστικολόγους και προπάντων τον απάλλαξε από κάθε τι που τον στοίχειωνε από κάθε τι παλιό από τα φαντάσματα του παρελθόντος και εχθρούς που τον κυνηγούσαν.

Οι φτηνές δικαιολογίες και τα ψέματα τελείωσαν με όλα αυτά που έχει στα χέρια του ο κ Χριστόπουλος οφείλει να φτάσει την ομάδα εκεί που την παρέλαβε γιατί κανείς από τους προκάτοχους δεν είχε τα εφόδια που έχει αυτός!! Ας ελπίσουμε να ασχοληθεί μόνο με αυτά που του ανάθεσαν και όχι με το να δυσανασχετεί και να δημοσιοποιεί την δυσαρέσκεια του κάθε φορά που δεν τον καλούν σε ολ σταρ γκέιμ. Να φτάσει την ομάδα εκεί που πραγματικά τις αξίζει γιατί όλοι εμείς που γεννηθήκαμε μέσα στο γήπεδο μας πονάει όταν το βλέπουμε άδειο και να παλεύει μέχρι την τελευταία αγωνιστική για να αποφύγει τα πλει άουτ όπως πέρυσι με το Παγκράτι. Πρέπει να αποδείξει πως αξίζει να βρίσκεται σε αυτό το πόστο που είναι και να καταλάβει πως η ΕΑΠ δεν είναι Ολυμπιάδα έχει χρέος απέναντι στον κόσμο της και την ιστορία της θα δίνει λόγο καθημερινά στους φίλαθλους της.

Ζήτω συγνώμη από τον κόσμο για τις δύο (2) άσχημες χρονιές και αναλαμβάνω τις εύθηνες μου. Πλήρωσα με απομάκρυνση μου αλλά δεν συγχωρώ τον εαυτό μου για το λάθος που έκανα να συμφωνήσω και να υπερασπιστώ τον κ Χριστόπουλο όταν ρωτήθηκα για την πρόσληψη του προ δύο (2) χρόνων την στιγμή που ακόμα και τα τσιμέντα στο κλειστό του Αγ. Διονυσίου είχαν αντίθετη άποψη.
Ευελπιστώ πως η φετινή χρόνια για την ΕΑΠ θα είναι η καλύτερη όλων των εποχών αδικαιολόγητη η αποτυχία. Οταν κλείνει μια πόρτα λένε ανοίγει ένα παράθυρο έτσι και μετά το κεφαλαίο ΕΑΠ ανοίγει ένα άλλο λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων αναγκαστικά να πω όχι σε προτάσεις που είχα μακριά από την Πάτρα και αποφάσισα να συνεχίσω στην Παναχαϊκή. Μετά από ολιγόλεπτη συνάντηση τους κ. Αθανασόπουλο, κ. Διονυσόπουλο καταλήξαμε σε συμφωνία γιατί πολύ απλά η ομάδα της Παναχαϊκής έχει σαν στόχο την άνοδο στην Α1 σε δύο (2) διαδοχικές σεζόν και τους ευχαριστώ και τους δύο (2).

Ευχαριστώ τον Αρη Αγγελόπουλο για το ενδιαφέρον και εύχομαι να επαναλάβουμε το ίδιο έργο. Το έχουμε ξανακάνει και πιστεύω πως το μπορούμε. Η μεγάλη μου αγάπη είναι η ΕΑΠ και θα παραμείνει, έκανα φίλους πολλούς και τους ευχαριστώ όλους»

Δεν υπάρχουν σχόλια: