Τετάρτη 29 Αυγούστου 2007

Ισόπαλο το φιλικό... ντέρμπι

Ισόπαλο 2-2 σετ (25-27, 25-16, 23-25, 25-17) έληξε το φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Κατσάνειο ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Άρη στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για την έναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος στις 29 Σεπτεμβρίου.
Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Άντερς Κρίστιανσον, που κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο του «γηραιού»: «Ήταν καλύτερο από ό,τι περίμενα. Πραγματικά δεν περίμενα με τόσες λίγες ημέρες προπόνησης και τόσες απουσίες να δείξουμε τέτοιο πρόσωπο. Δεν το κρύβω πως το φοβόμουνα αυτό το παιχνίδι γιατί ήξερα ότι ο Άρης έχει ξεκινήσει νωρίτερα την προετοιμασία του και έχει λιγότερες απουσίες. Παρόλα αυτά έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από τους αθλητές μου. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν παίζουμε για το σκορ και ούτε μας ενδιαφέρει. Είναι παιχνίδια που γίνονται για να δούμε τις αδυναμίες μας και να τις διορθώσουμε. Έμεινα ικανοποιημένος από τον τρόπο που αντιδράσαμε και στην άμυνα και στην υποδοχή».
Ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Μέλκας, που έκανε εκ νέου δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα, μετά το φιλικό δήλωσε: «Η ομάδα ήταν σαφώς βελτιωμένη από το προηγούμενο παιχνίδι (σ.σ. 3-0 την Πανίγιας). Είδα καλύτερα αποτελέσματα από τις προσπάθειες των παικτών μου. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τους δύο νεαρούς πασαδόρους, αλλά και από όλους τους παίκτες. Συνεχίζουμε τη δουλειά για να είμαστε πανέτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος».

Η σύνθεση του Ηρακλή: Πετρέας, Κανέλλος, Γκόρτσιανουκ, Άχρεμ , Πιπέργιας, Ζλάτιν, Παπαδημητρίου (λ), Σωτηρίου, Γεωργιάδης, Μπρουκς, Εφραιμίδης. Στα δύο τελευταία σετ τη θέση του Παπαδημητρίου πήρε ο Μπρουκς. Ο Ζλάτιν κάνει προπονήσεις με την ομάδα του Ηρακλή.

Η σύνθεση του Άρη: Σιμεούνοβιτς, Ράντιτς, Νικηφορίδης, Τακουρίδης, Γεωργόπουλος, Σκούφης, Μπαμπαλιούτας (λ), Σαρικεϊσογλου, Παν. Κυπριανός, Πετ. Κυπριανός.

Από τον Ηρακλή απουσίαζαν οι διεθνείς Κράβαρικ, Σμαραγδής, Κονσταντίνοφ, Τίσερ, Ριβέρα και Νίλσον, ενώ από τον Άρη δεν αγωνίστηκαν οι Καραγιάννης, Ρόλιτς (ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας και θα ενσωματωθούν κανονικά αύριο), όπως επίσης και οι διεθνείς Μάιντακ, Προύσαλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: