Πέμπτη 23 Αυγούστου 2007

«Πρώτος μας στόχος το Σούπερ Καπ»

Η προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού συνεχίζεται στο Κουαρτάνε της Φινλανδίας για έκτη ημέρα, με τους «πράσινους» παίκτες να ξεκινούν τη μέρα τους με τρέξιμο στο δάσος. Διατάσεις , ασκήσεις άμυνας στην άμμο και κυκλική προπόνηση είχε στη συνέχεια το πρόγραμμα του Μάουρο Μπερρούτο. Η πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε με μίνι τουρνουά μπιτς βόλεϊ.
Οι παίκτες χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες των τριών με την προσθήκη του στατιστικολόγου Αντώνη Βουρδέρη. Οι ομάδες των τριών είναι οι εξής : Ψάρρας Σ. , Κόβατς, Παπαγγελόπουλος - Κυριαζής, Γκυρτζίκης,Βουρδέρης - Αγκάμεζ , Ψάρρας Α, Ντονάς. Νικήτρια για πρώτη φορά αναδείχθηκε ο ομάδα του Στάθη Ντονά. Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στην πισίνα για αερόβια γυμναστική και άλματα. Το εξουθενωτικό πρωινό έκλεισε όμως ευχάριστα για τους καταπονημένους αθλητές στο τζακούζι για χαλάρωμα. Η απογευματινή προπόνηση είχε ασκήσεις με μπάλες στη σάλα του βόλεϊ.
Ο επανακάμψας στο «τριφύλλι» Σάκης Ψάρρας τόνισε ότι τώρα αρχίζει να βγαίνει η κούραση από την προετοιμασία: «Έχουμε εξουθενωθεί με τις τριπλές προπονήσεις. Ευτυχώς είχαμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε λίγο στο τζακούζι σήμερα. Αυτό που μας βοηθάει να αντέχουμε το σκληρό πρόγραμμα της προετοιμασίας είναι η σκέψη ότι όλη αυτή η κούραση είναι για το καλό της ομάδας. Ελπίζουμε το αποτέλεσμα να φανεί σύντομα στον πρώτο στόχο μας που είναι το Σούπερ Καπ».
Όσο για το πώς σπάει η μονοτονία του προγράμματος συμπλήρωσε: «Ευτυχώς που υπάρχει το ίντερνετ και ενημερωνόμαστε για το τι γίνεται στην Ελλάδα και βέβαια το μαγευτικό τοπίο γύρω μας. Ξεχνιόμαστε κοιτάζοντας την πανέμορφη λίμνη»

Δεν υπάρχουν σχόλια: