Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Για το θαύμα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει στις 6μ.μ (Connx Tv) την Ντιναμό Μόσχας για την φάση των "12" του Τσάμπιονς Λιγκ. Η αποστολή των "πρασίνων" είναι δύσκολη αναφορικά με την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση αφού χρειάζονται σκορ αγώνα με 3-0 και νίκη στο golden set. 
Οι "πράσινοι" ολοκλήρωσαν την προπόνησή τους και είναι έτοιμοι αύριο να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό απέναντι στην Ντιναμό και να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο προπονητής οτυ Παναθηναϊκού, Στέλιος Κα΄ζαζης δήλωσε για το αυριανό ματς: «Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το σημερινό παιχνίδι με την Ντιναμό είναι πολύ δύσκολο, ιδιαίτερα μετά το σκορ του πρώτου αγώνα. Το να κερδίσουμε 4-0 αυτήν την ομάδα για να περάσουμε στην επόμενη φάση, είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Θα πρέπει ωστόσο να προσπαθήσουμε. Πρέπει να δούμε το παιχνίδι αυτό σαν κέρδος. Ανεξάρτητα αν θα προκριθούμε ή όχι θα πρέπει να έχουμε με νοοτροπία νικητή. Να μπούμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε. Αυτό θα μας κάνει καλό σε πολλά επίπεδα, ενόψει της δύσκολης συνέχειας που έχουμε σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο».
Από την άλλη, ο προπονητής της ρωσικής ομάδας, ο Γιούρι Τσερέγκνικ τόνισε: "Δεν ήρθαμε για το ένα σετ ούτε για τα δυο. Θα τα δώσουμε όλα. Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί καλύτερος και θα τα παίξει όλα για όλα για να φτάσει στο golden set. Είμαστε καλά. Και οι δυο ομάδες είναι υψηλού επιπέδου και θα δούμε ωραίο βόλεϊ".
Αμέσως μετά την προπόνησή της η Ντιναμό έψαχνε από τηλέοραση μέχρι υπολογιστή προκειμένου να παρακολουθήσει με οποιονδήποτε τρόπο τον αγώνα Ζενίτ Καζάν-Ολυμπιακός ενώ ο Άμαραλ Ντάντε που πάτησε μετά από δυο χρόνια το πόδι του στο κλειστό της Γλυφάδας δεν σταματούσε να χαιρετούσε γνωστούς και φίλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: