Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

ΕΑΠ Προπόνηση σε πανέμορφο γήπεδο

Το «Λότοντομ» είναι ένα πανέμορφο γήπεδο με εκπληκτικές εγκαταστάσεις και στην κεντρική σάλα η χωριτηκότητα είνια περίπου 3.000 θεατών.
Το «Λότοντομ» μετράει μόλις δύο χρόνια ζωής και θεωρείται ως ένα από τα ομορφότερα γήπεδα της Ευρώπης και έχει κατασκευαστεί για να φιλοξενεί αποκλειστικά αγώνες βόλεϊ.
Μάλιστα όπως πληροφόρησαν οι άνθρωποι της Νόλικο για την κατασκευή του βοήθησαν προσφέροντας εθελοντική εργασία αρκετοί κάτοικοι της πόλης Μασέικ, που λατρεύουν την αγαπημένη τους ομάδα και το άθλημα του βόλεϊ.
* Πριν την προπόνηση δύο παίκτες της ΕΑΠ Λουξ συγκέντρωσαν τα βλέμματα τόσο των Βέλγων δημοσιογράφων όσο και κάποιων φιλάθλων. Ο λόγος για τον Χοσέ Ριβέρα, που πριν από τρία χρόνια αγωνίστηκε στη Νόλικο και για τον Μίλοραντ Κόβατς, που παλιότερα έπαιξε στην Κνακ Ροζελάρε.
Οι παίκτες που έχουν ταξιδεύσει στο Βέλγιο και έχει συμπεριλάβει στην 12άδα ο Γιώργος Χριστόπουλος είναι οι Ζέκοφ, Γιορντάνοφ, Κόβατς, Κίτσιος, Ροντρίγκεζ, Ριβέρα, Γκαράς, Αρμενάκης, Πέτρογλου, Καραγκιόζης, Κιτσαντάς και Ασπιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: