Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

"Στόχος το "τρία στα τρία"

Ο τιμ μάνατζερ του ανδρικού βόλεϊ του ΑΡΗ, Πιότρ Θεοδωρίδης μίλησε στον ΑΡΗΣ FM 92,8 και την «Ώρα του Ερασιτέχνη» για τη δυναμική της ομάδος.
Αρχικά τοποθετήθηκε σχετικά με την αναμέτρηση επί του Παναθηναϊκού: «Ήταν ένα παιχνίδι που μας στενοχώρησε εν μέρει. Κάναμε καλή εμφάνιση , είχαμε την ευκαιρία να το κερδίσουμε άλλα στις λεπτομέρειες δεν τα καταφέραμε. Στεκόμαστε στην καλή μας εμφάνιση».
Όσον αφορά στην δυναμική της ομάδος είπε: «η ομάδα μας είναι πολύ δυνατή. Μετράμε νίκες με Ηρακλή, Ολυμπιακό και άλλες καλές ομάδες. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και κοιτάμε να κυνηγάμε και να παλεύουμε μέχρι τέλους».
Σχετικά με τη διοίκηση και τη στήριξη της σημείωσε: «Βασική αρχή της διοίκησης είναι οπού υπάρχει πρόβλημα να λύνεται γρήγορα ώστε η ομάδα να είναι αφοσιωμένη καθαρά στο αγωνιστικό κομμάτι».
Για τον επόμενο αγώνα με την Πάτρα εκτός έδρας τόνισε: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα φέτος, έχει μεγάλο μπάτζετ. Δεν μας λέει όμως κάτι αυτό. Στόχος είναι η νίκη» είπε και συμπλήρωσε: «Κυνηγάμε την πέμπτη θέση. Έχουμε τρία παιχνίδια μπροστά μας στόχος το τρία στα τρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: