Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

ΦΑΪΝΑΛ ΦΟΡ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΕΠΕΣΘ: Τελικός: Εαρινός - Ηρακλής 3-2

Ο Εαρινός κατέλαβε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα νεανίδων της ΕΠΕΣΘ κερδίζοντας στον τελικό τον Ηρακλή με σκορ 3-2 (17-25, 25-22, 25-19, 22-25, 15-9). Το παιχνίδι που είχε διάρκεια δύο ώρες και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων των παρεβρισκομένων, το παρακολούθησαν ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Στέλιος Προσαλίκας, η Β’ αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ,  Ελένη Ζέτου το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ και πρόεδρος της ΕΠΕΣΘ, Αχιλλέας Μαυρομάτης, καθώς και το μέλος της ΚΕΔ, Κώστας Πάντσιος.
Πριν την απονομή των μεταλλίων στις ομάδες έγινε η βράβευση των καλύτερων αθλητριών του φάιναλ φορ, με την Αφροδίτη Λαδένη του Αερινού να αναδεικνύεται πολυτιμότερη αθλήτρια και καλύτερη επιθετικός, την συμπαικτρία της Αναστασίου Νικολαϊδου να κερδίζει τον τίτλο της καλύτερης πασαδόρου και την Βιβή Αναγνώστου του Ηρακλή να βραβεύεται ως η καλύτερη λίμπερο του τουρνουά.
ΕΑΡΙΝΟΣ (Πετίδης): Κανταρτζή, Αποστολίδου, Λαδένη , Μπελλίδου, Φωτεινοπούλου, Πετίδου, Καλούδη, Κοκκινίδου, Νικολαίδου, Μουμούρη, Μελετίδου.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Τζιουμάκας): Κελεσίδου, Μπερμπέρογλου, , Αναγνώστου, Γιαννακοπούλου, Στράντζαλη, Δαουτζόγλου, Τσοχατζή, Λεωνιδάκη, Μπουρσανίδου, Ζαμπουρλή,  Αρτακιανού, Βέλλιου, Τσιούκαρη.
Τη τρίτη θέση στη κατάταξη του φάιναλ φορ κατέλαβε το Πειραματικό επικρατώντας του Άρη με 3-2 (19-25, 25-23, 18-25, 25-18, 15-7).
ΑΡΗΣ (Παλάβρατζη): Ωρολογοπούλου, Σταφυλίδου, Χαλιαμπάλια Μ, Χαλαμπάλια Ε, Ηλιάδου, Στρατηλάτη, Μπαχαράκη, Διαμαντόγλου, Αλεξίου.
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ (Παπαδόπουλος): Μανάβη, Καραφουλίδου, Πασιά, Πενταράκη, Νικήσιανλη, Οικονομίδου, Γάτση, Σιώπη, Κουτσοκώστα, Χορτιάτη, Δημήκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: