Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

MVP η Λαμπρινίδου

Η Μαρία Λαμπρινίδου αναδείχθηκε πολυτιμότερη παίκτρια της 8ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η κεντρική του Πανελληνίου είχε 12 πόντους με 3 άσους, 6/7 επιθέσεις και 3 μπλοκ στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας της επί της Κερατέας με 3-0.
«Τη διάκριση αυτή την οφείλω στις συμπαίκτριές μου και στο προπονητικό τιμ, χωρίς τη σύμπραξη των οποίων δε θα φαινόταν η καλή δουλειά που γίνεται στο γήπεδο», δήλωσε η 22χρονη παίκτρια για τον τίτλο της, ενώ αναφερόμενη στην επικράτηση απέναντι στην Κερατέα και τους φετινούς στόχους του Πανελληνίου σχολίασε: «Είναι μία σημαντική νίκη, τη χαρήκαμε πολύ. Το αποτέλεσμα αυτό είναι απόρροια σκληρής δουλειάς. Αξίζει ένα μπράβο σε όλα τα κορίτσια. Στόχος μας φέτος είναι το πλασάρισμα στην τετράδα και στη συνέχεια ό,τι καλύτερο. Η ομάδα βρίσκεται στο σωστό δρόμο για να το πετύχει».
Σύμφωνα με τη Λαμπρινίδου, τον πρώτο λόγο στην υπόθεση πρωτάθλημα έχει ο Παναθηναϊκός: «Ο Παναθηναϊκός είναι πιο πλήρης ομάδα και πιο κοντά στον τίτλο. Στον αθλητισμό όμως γίνονται εκπλήξεις, έτσι μπορεί να έχουμε στη συνέχεια αλλαγή δεδομένων, αλλά στην παρούσα φάση φαβορί προβάλλει ο Παναθηναϊκός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: