Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

Σαρικείσογλου: «Ο ΑΡΗΣ δεν αξίζει τέτοιες ήττες»

Ρεπό περιλαμβάνει η σημερινή μέρα για τους παίκτες του ΑΡΗ Μαρμούρη, οι οποίοι καλούνται ν΄ αφήσουν πίσω τους το ματς με την Κηφισιά και την ήττα που γνώρισαν από την ομάδα των βορείων προαστίων και να συγκεντρωθούν στο επόμενο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι τους με τον Παναθηναϊκό. Εξάλλου, ο χρόνος που έχουν στη διάθεσή τους για να προετοιμαστούν για την εν λόγω αναμέτρηση δεν είναι και πολύς, δεδομένου ότι το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Παρασκευής.
Το επόμενο ραντεβού του Γιώργου Οικονομίδη με τους παίκτες του είναι προγραμματισμένο για το πρωί της Δευτέρας στις 12:00 στα Βασιλικά, όταν και θα ξεκινήσει ουσιαστικά η προετοιμασία τους για τον αγώνα με το «τριφύλλι».
Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Σαρικείσογλου, ο οποίος μάλιστα ξεκίνησε βασικός στο ματς με την Κηφισιά, αντί του Αλεξάντερ Μιλιβόγιεβιτς, τόνισε αναφορικά με την συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Δυστυχώς, δεν κατάφεραμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, μετά από τρία παιχνίδια που δώσαμε, τα δύο εκτός έδρας και το ένα στο «σπίτι» μας. Παρ΄ ότι ξεκινήσαμε πολύ καλά στο παιχνίδι μας, αν κι είχαμε κάποια προβλήματα στην υποδοχή, εντούτοις στη συνέχεια δεν μπορέσαμε να διατηρηθούμε στο ίδιο επίπεδο, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλός μας», για να προσθέσει: «Ο ΑΡΗΣ δεν αξίζει τέτοιες ήττες κι όλοι θα πρέπει να προσπαθήσουμε, ώστε η ομάδα να βρει και πάλι τον δρόμο της. Θα πρέπει να ξεχάσουμε το συντομότερο δυνατό αυτήν την ήττα, προκειμένου να μην μας επηρεάσει και στο επόμενο παιχνίδι μας».
Τέλος, ερωτηθείς για την δική του απόδοση και το αν ο ίδιος είναι ευχαριστημένος από την εμφάνισή του, είχε να πει: «Δεν έχει σημασία αν παίζω εγώ, ατομικά δηλαδή, καλά. Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα μου, κάτι που δεν έγινε το Σάββατο. Εγώ θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά, έτσι ώστε να δικαιώσω τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη που δείχνει σε μένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: