Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Πέτρογλου: "Με τον κόσμο μας για τη νίκη"



Ένας από τους παίκτες της ΕΑΠ Λουξ, που στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα του Ηρακλή είναι ο Πέτρος Πέτρογλου. Ο Εβρίτης ακραίος μίλησε στο «eapatron.gr» για το κλίμα στο στρατόπεδο της ΕΑΠ Λουξ αλλά και το ντέρμπι με τον Ηρακλή….

- Η ΕΑΠ Λουξ προέρχεται από δυο συνεχόμενες νίκες και μάλιστα με καθαρό σκορ. Πως είναι το κλίμα στην ομάδα μετά από τα δυο αυτά αποτελέσματα;
Π.Π.: «Κάθε τρίποντο που έρχεται είναι πολύ σημαντικό και το ότι προερχόμαστε από δύο καθαρές νίκες μας έχει τονώσει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό όπως είναι από την αρχή της σεζόν. Απλά ακόμη δεν έχουμε αποδώσει στο μάξιμουμ, όμως στα τελευταία παιχνίδια είμαστε βελτιωμένοι σε σχέση με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος».
- Το σχόλιο σου για το ντέρμπι της Παρασκευής με τον Ηρακλή;
Π.Π.: «Δεν χωρά συζήτηση ότι το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο αλλά ο στόχος της ΕΑΠ Λουξ σε όλα τα παιχνίδια είναι η νίκη και αυτό θα προσπαθήσουμε και τώρα. Παίζουμε στην έδρα μας και νομίζω ότι αν βρεθούμε σε καλή μέρα και παράλληλα έχουμε την βοήθεια των πατρινών φιλάθλων που ελπίζω να δώσουν βροντερό παρόν στις κερκίδες, τότε μπορούμε να κατακτήσουμε τη νίκη».
- Μπορείς να κάνεις προγνωστικά για το ποιος έχει το προβάδισμα ή ποιες ομάδες θα παλέψουν για να κατακτήσουν το φετινό τίτλο;
Π.Π.: «Όχι δεν μπορώ και πιστεύω ότι κανένας δεν θα ρισκάρει να κάνει από τώρα προγνωστικά αφού το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ απρόβλεπτο. Ο Παναθηναϊκός είναι ανεβασμένος, ο Ολυμπιακός μετά το κακό ξεκίνημα έχει βρει το καλό του εαυτό και ο Ηρακλής παρά την ήττα του από τον Παναθηναϊκό είναι πολύ σταθερή ομάδα. Πιστεύω ότι θα γίνουν πολλές εκπλήξεις και θα γίνει μάχη μέχρι τέλους για να ξεχωρίσει ο πρωταθλητής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: