Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

Στη Θεσσαλονίκη οι "πράσινοι"

Από το απόγευμα η αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπου αύριο στις 7μ.μ (Novasports 3) οι "πράσινοι" θα αντιμετωπίσουν τον Ηρακλή για την 7η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ Ανδρών.
Το "τριφύλλι" πριν αναχωρήσει για την συμπρωτεύουσα έκανε την προτελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό ντέρμπι. Η ομάδα του Στέλιου Καζάζη δεν θα έχει απουσίες στο ντέρμπι ενώ η επιστροφή του Σαμικά είναι ένα γεγονός που δίνει ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στους "πράσινους". Μάλιστα, ο Γάλλος ακραίος σχολιάζοντας την αναμέτρηση τόνισε: "Είναι μια σπουδαία αναμέτρηση. Θέλω πολύ να παίξω και να βοηθήσω να πάρουμε τη νίκη. Θεωρώ ότι δεν πρέπει απλά να κερδίσουμε, επιβάλλεται να κερδίσουμε και θα τα δώσουμε όλα αύριο".
Οι "πράσινοι" αύριο το πρωί έχουν ακόμα μια προπόνηση στο κλειστό της Μίκρας ενώ αμέσως μετά η λήξη της αναμέτρησηςμε το "γηραιό" η αποστολή του Παναθηναϊκού θα επιστρέψει στην Αθήνα.
Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι για αύριο το πρωί στις 11.30π.μ έχει προγραμματιστεί συνάντηση στο Κλειστό Γυμναστήριο της Μίκρας με σκοπό να διευθετηθόύν οι τελευταίες λεπτομέρειες πριν από το ντέρμπι. Το ΤΑΑ Παναθηναϊκός θα εκπροσωπήσει στη συνάντηση ο Δημήτρης Αγραπιδάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: