Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

Ο Ηρακλής υποδέχεται στις 7μμ τον ΠΑΟ

Για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Ηρακλής υποδέχεται τη Δευτέρα 23/11 στο ΕΓ Μίκρας και ώρα 7μμ τον δεύτερο της κατάταξης Παναθηναϊκό. Μοναδικός στόχος του Ηρακλή να υπερασπιστεί πρωτιά και αήττητο και να κρατήσει απόρθητη την έδρα του. Οι κυανόλευκοι μετράνε έξη νίκες σε ισάριθμους αγώνες και με 17 βαθμούς βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι με τέσσερις νίκες σε έξη παιχνίδια βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς. Η προετοιμασία του Ηρακλή ολοκληρώνεται σήμερα με τον Χάρι Μπρόκινγκ να ανησυχεί για την ψύξη που ταλαιπωρεί τον αρχηγό της ομάδας Αντρέι Κράβαρικ.
Αναφερόμενος στο σημερινό αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο έμπειρος αθλητής των κυανολεύκων Λάμπης Μπαμπαλιούτας τόνισε: «Όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία αυτό το παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί των νικηφόρων αποτελεσμάτων. Καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα θα παίξει ο κόσμος που πιστεύω ότι θα γεμίσει το γήπεδο. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τη νίκη και για βαθμολογικούς αλλά και για αγωνιστικούς λόγους».
Σύμφωνα με τον Λάμπη Μπαμπαλιούτα τα πάντα θα κριθούν από την απόδοση της ομάδας του , καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η νίκη θα εξαρτηθεί από τη δική μας απόδοση. Το ζητούμενο είναι να έχουμε διάρκεια σε όλο το παιχνίδι. Ας ελπίσουμε η εμφάνιση μας στον αγώνα με τη Κηφισιά και η απώλεια βαθμού να μας έγινε μάθημα. Η αλήθεια είναι ότι μας ταρακούνησε. Στο χέρι μας είναι να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Εξάλλου είναι διαφορετικά όταν αγωνιζόμαστε μέσα στην έδρα μας. Ο κόσμος μας δίνει ώθηση».
Σε ερώτηση για τον αντίπαλο ο Μπαμπαλιούτας επισήμανε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Το κλειδί είναι ο Αγκάμεζ , ο οποίος παίρνει τις περισσότερες μπάλες και πρέπει να τον περιορίσουμε. Από την πλευρά μας είμαστε καλοί σε σερβίς και επίθεση αλλά αν καταφέρουμε να βάλουμε μέσα στο παιχνίδι μας το μπλοκ και την άμυνα, δύο στοιχεία πάνω στα οποία δουλεύουμε όλο αυτό τον καιρό πιστεύω ότι έχουμε πολλές ελπίδες να πάρουμε τους τρεις βαθμούς αν γίνεται. Με τους τρεις βαθμούς δεν κλειδώνουμε την πρώτη θέση γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα αλλά σίγουρα παίρνουμε σταθερό προβάδισμα. Αυτό δε σημαίνει πως αν έρθει η ήττα θα έρθει η καταστροφή. Η ομάδα έχει δουλέψει για αυτό το ματς και τα πάντα θα κριθούν μέσα στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: