Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Πυρετός... στο "τριφύλλι"

 Λίγες ώρες πριν από την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού και η ομάδα θυμίζει... νοσοκομείο. Οι Αγκάμεζ, Χριστοφιδέλης και Χατζηαντωνίου δεν θα ακολουθήσουν την ομάδα στην Πολωνία ενώ και το απόγευμα ο Σμαραγδής μετά την απογευματινή προπόνηση ένιωσε ενοχλήσεις στο στομάχι του.
    Δεν ξεκινάει καλά το... ταξίδι του Παναθηναϊκού στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το "τριφύλλι" φαίνεται πως δεν το αφήνουν ήσυχο οι ατυχίες, πόσο μάλλον τώρα που μπαίνει σε ένα "καυτό" πρόγραμμα με συνεχείς αγωνιστικές σε Ελλάδα και Ευρώπη.
    Η αποστολή των  "πρασίνων" όπως οφείλει αύριο το πρωϊ θα ταξιδέψει στην Πολωνία με εννέα παίκτες στην αποστολή και εν αναμονή των εξετάσεων του Αγκάμεζ και Χατζηαντωνίου για την περίπτωση που έχουν τον ιό της γρίπης. Αν συμβεί το τελευταίο ο Παναθηναϊκός θα ενημερώσει όπως οφείλει τη CEV αλλά σε καμία περίπτωση αυτό δεν μεταφράζεται ως ματαίωση του αγώνα  σύμφωνα με τα όσα ορίζει μέχρι στιγμής η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.
    Μετά από την απογευματινή προπόνηση και ο Κώστας Χριστοφιδέλης ανέβασε πολύ υψηλό πυρετό και έτσι και ο έμπειρος ακραίος δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί κόντρα στην Γιαστρέμπσκι ενώ αύριο θα κάνει και αυτός το τεστ για τον ιό της γρίπης. Από την άλλη, ο Νίκος Σμαραγδής είχε στομαχικές διαταραχές το απόγευμα αλλά θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: