Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Καραγκιόζης: «Όλα για την ομάδα»


Ένας από τους παίκτες που βοήθησαν σημαντικά την ΕΑΠ Λουξ να φτάσει στην καθαρή νίκη επί του Φοίνικα στη Σύρο ήταν ο νεαρός Νίκος Καραγκιόζης ο οποίος αγωνίστηκε στη θέση του λίμπερο αντικαθιστώντας τον άρρωστο Δημήτρη Γκαρά.
Ο Νίκος Καραγκιόζης μίλησε στο «eapatron.gr» τόσο για το παιχνίδι με τον Φοίνικα Σύρου όσο και για το ντέρμπι που έρχεται με τον Ηρακλή… 

- Για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος αγωνίστηκες σε θέση λίμπερο, οι εντυπώσεις σου;
Ν.Κ.:  «Ήμουν κατάλληλα προετοιμασμένος. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Ήθελα πάρα πολύ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το στόχο της και είμαι ικανοποιημένος που πήραμε την καθαρή νίκη σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε μια καλή ομάδα. Σε προσωπικό επίπεδο η φιλοσοφία μου είναι να βοηθάω την ομάδα, όποτε, όπως και σε όποια θέση μου ζητηθεί».
- Η  ΕΑΠ Λουξ πέτυχε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, πιστεύεις ότι πλέον έχει βρει ρυθμό;
Ν.Κ.: «Όχι, δεν θα το έλεγα αυτό. Δεν πιστεύω ότι έχουμε βρει το ρυθμό μας στο 100%. Ακόμη θέλουμε πολύ δουλειά αλλά νομίζω πως είμαστε αρκετά βελτιωμένοι σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια. Πάντως  όλοι μας συνεχίζουμε την πολύ μεγάλη προσπάθεια σε καθημερινό επίπεδο και θεωρώ ότι στα επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος θα τα πάμε ακόμα καλύτερα».
- Το σχόλιο σου για το παιχνίδι με τον Ηρακλή; 
Ν.Κ.: «Είναι πολύ σημαντικό και συγχρόνως δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Πρώτα από όλα πρέπει να παίξουμε καλά και σε συνδυασμό με το πλεονέκτημα της έδρας να πάρουμε τη νίκη. Εκτιμώ ότι  με την βοήθεια του κόσμου που θα έρθει στο γήπεδο θα φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα, που για εμάς είναι μόνο η νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: