Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Λάππας: «Θέλουμε τη νίκη»



Όλα είναι έτοιμα για την αυριανή αναμέτρηση των δυο «αιωνίων» (7μ.μ, Novasports3) και ουσιαστικά το πρώτο τους ραντεβού για την φετινή αγωνιστική περίοδο. Ένα ντέρμπι διαφορετικό από τα άλλα αφού μετά από χρόνια το «τριφύλλι» δεν θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στην Γλυφάδα αλλά στο κλειστό του Μετς, το οποίο αναμένεται να είναι κατάμεστο από τους φιλάθλους της ομάδας.
Στο «πράσινο» στρατόπεδο υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία αλλά ο στόχος για την ομάδα του Στέλιου Καζάζη είναι πάντα ο ίδιος: η νίκη. Ο ακραίος του Παναθηναϊκού, Ηλίας Λάππας φαίνεται από τα τελευταία παιχνίδια ότι ξαναβρίσκει το ρυθμό του και αύριο το απόγευμα αναμένεται να ξεκινήσει βασικός. Ο άσος του «τριφυλλιού» δήλωσε για το ντέρμπι των «αιωνίων»: «Ένα παιχνίδι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού προσφέρει πάντα ξεχωριστές συγκινήσεις και ξέρουμε ότι οι φίλαθλοί μας πάντα χαίρονται περισσότερο όταν κερδίζουμε τον Ολυμπιακό. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και αύριο κι ελπίζω με την κόσμια αλλά θερμή συμπαράσταση των φίλων μας να τα καταφέρουμε. Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια μας είχε λείψει η συμπαράσταση των οπαδών μας αλλά όλα δείχνουν ότι φέτος αυτό αλλάζει και όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά» ενώ για το αγωνιστικό μέρος τόνισε: «Οι ομάδες ακόμα δεν είναι 100% έτοιμες. Σίγουρα θα είναι δύσκολη αναμέτρηση. Πρέπει να μπούμε από την αρχή συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη».
**Για αύριο στις 10π.μ έχει προγραμματιστεί η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας. Τον Παναθηναϊκό θα εκπροσωπήσει στη σύσκεψη ο Τ. Τεντζέρης.
**Δυο ώρες πριν από το πρώτο σερβίς θα ανοίξουν τα εκδοτήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: