Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Για το 4Χ4 στη Λαμία ο Ηρακλής



Στη Λαμία βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής η ομάδα του Ηρακλή που στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος αντιμετωπίζει το Σάββατο 31/10 και ώρα 19:00 τη τοπική ομάδα. Στόχος του Ηρακλή να φύγει από τη Λαμία με τον τρίποντο που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Το ευχάριστο για τον Ολλανδό προπονητή του Ηρακλή Χάρι Μπρόκινγκ είναι ότι με εξαίρεση την περίπτωση του Ζένια Γκόρτσιανουκ που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας οι υπόλοιποι αθλητές είναι κανονικά στη διάθεση του.

Η προετοιμασία του Ηρακλή όλες τις ημέρες κύλησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και οι παίκτες του Χάρι Μπρόκινγκ δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις. Η προετοιμασία των κυανόλευκων ολοκληρώθηκε με προπόνηση και παρακολούθηση βίντεο όπου ο τεχνικός του Ηρακλή επισήμανε στους αθλητές του τις δυσκολίες του αγώνα αλλά και το τι πρέπει να προσέξουν ώστε να φύγουν από τη Λαμία με τους βαθμούς της νίκης.

Αναφερόμενος στον αυριανό αγώνα ο προπονητής του Ηρακλή Χάρι Μπρόκινγκ είπε: «Είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με τη Λαμία. Έχουμε δουλέψει πολύ καθ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας έτσι ώστε να μην αντιμετωπίσουμε προβλήματα και να φύγουμε από τη Λαμία με τη νίκη. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις. Η Λαμία είναι μία ομάδα που από παιχνίδι σε παιχνίδι εμφανίζεται διαφορετική. Για αυτό και τόνισα στους παίκτες μου πως πρέπει να είμαστε προσεχτικοί. Στηρίζεται πολύ στην επίθεση και πρέπει να την περιορίσουμε. Βλέπουμε σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές πολλές εκπλήξεις. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να είμαστε εμείς η επόμενη έκπληξη. Για αυτό πρέπει να σεβόμαστε τον αντίπαλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: