Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Ζαγκούμνι: "Πολύ κακό περιστατικό σε πολύ καλό ματς"

Πίσω τους θέλουν να αφήσουν στον Παναθηναϊκό την ήττα από τον Ολυμπιακό, όπως και το ότι διακόπηκε το ντέρμπι λόγω ρίψης αντικειμένων από τους οπαδούς του. Αναλυτικά οι δηλώσεις

Δημήτρης Καζάζης: «Θέλω να δώσω ένα μπράβο στους π
αίκτες μου. Έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια. Στατιστικά, ήμασταν καλύτεροι σε όλα, ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος μόνο στην υποδοχή από το σερβίς. Θα πρέπει να βάλουμε μυαλό. Έχουμε επίπεδο, πολιτισμό και δεν μας αρμόζουν τέτοιες συμπεριφορές. Ήταν ένα ματς καταπληκτικό, πολύ ποιοτικό. Δεν βρίσκω λόγο να γίνονται αυτά και μην ξεχνάμε ότι ήμασταν μπροστά στο σκορ στη διακοπή»



Πάβελ Ζαγκούμνι: «Ήταν ένα πολύ καλό ματς και από τις δυο πλευρές. Μας δυσκόλεψαν στο σερβίς, εμείς είχαμε δυνατό μπλοκ, αλλά από ένα σημείο και μετά δεν είχαμε λύσεις στην επίθεση. Η ομάδα παίζει καλύτερα από ματς σε ματς θα ανέβει ακόμα περισσότερο και θα είναι έτοιμη στα πλέι οφ. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το ματς μέσα σε δυο μέρες. Πρέπει να σκεφτόμαστε το επόμενο. Ήταν ένα κακό περιστατικό σε ένα πολύ καλό ματς κι ελπίζω να μην γίνει τίποτα ανάλογο στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου στην έδρα του Ολυμπιακού»

Σωτήρης Πανταλέων: «Κάθε ματς μεταξύ μας, είναι ξεχωριστό. Είχαμε προβλήματα. Έχουμε τραυματίες και παίκτες που έρχονται από τραυματισμό. Ήταν δύσκολο να αποδώσουμε στο 100%. Παλέψαμε. Μπράβο και σε μας και στον Ολυμπιακό. Ήταν από τα πιο ποιοτικά ντέρμπι. Το ματς, χάθηκε από δικά μας λάθη. Δώσαμε ανάσα στον Ολυμπιακό, τον βάλαμε στο ματς και έχει καλούς παίκτες και το εκμεταλλεύτηκε. Δεν έχουμε πρόβλημα με τους αντίπαλους μας. Εμείς σαν παίκτες τα πηγαίνουμε πολύ καλά μεταξύ μας. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Δεν μας αφορούν όλα αυτά που γίνονται εκτός γηπέδων. Σίγουρα μας επηρέασαν αρνητικά όσα έγιναν. Δουλεύουμε σκληρά όλη την εβδομάδα για να μπούμε να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι, όμως κάποιοι μας το στερούν»

Δεν υπάρχουν σχόλια: