Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Μπρόκινγκ: «Μετράει το αποτέλεσμα»


Για ένα δύσκολο παιχνίδι έκανε λόγο ο τεχνικός του Ηρακλή Χάρι Μπρόκινγκ μετά και το τέλος του αγώνα με τη Λαμία. Πάντως ο Ολλανδός τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες του που κατάφεραν αν και δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα να φύγουν μέσα από τη Λαμία με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς καθώς παρουσιάσαμε πολλά προβλήματα συγκέντρωσης. Οι επιθετικοί μας δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα σε αντίθεση με τη Λαμία που είχε σε εξαιρετική ημέρα τον Κόμελ. Με την είσοδο του Κράβαρικ στον αγώνα ισορροπήσαμε κάποια πράγματα, βρήκαμε ρυθμό αλλά σε συνδυασμό και με τη μέτρια μέρα στην οποία ήταν ο Κάλα είχαμε προβλήματα στα τελειώματα των φάσεων.

Η είσοδος του Κράβαρικ και η άνοδος του Μπάρανεκ που έκανε πολύ καλό παιχνίδι όπως και η παρουσία του Κανέλλου μας βοήθησαν να πάρουμε τη νίκη. Αυτό που μετράει στην τελική είναι ότι καταφέραμε σε μία μέτρια ημέρα για εμάς να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα χωρίς να χάσουμε βαθμούς. Αυτό που κρατάμε είναι οι τρεις βαθμοί και τίποτα άλλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: