Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Δηλώσεις για το ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ - Απόλλων Καλαμαριάς


Μετά το τέλος, ο τεχνικός της ΕΑΠ Λουξ, Γιώργος Χριστόπουλος, δήλωσε: «Τις ευθύνες πάντα στην ήττα έχει ο προπονητής και αυτός πρέπει να βγαίνει μπροστά. Για την άσχημη εικόνα της ομάδας το πιο μεγάλο βάρος είναι δικό μου. Τα παιδιά προσπάθησαν, κάναμε όμως πολλά λάθη που πρέπει να τα διορθώσουμε, είναι αδιανόητο να μην έχουμε αγωνιστικότητα και συγκέντρωση σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Το παιχνίδι το κέρδισε αυτός που το ήθελε περισσότερο και φαίνεται ότι τα παιδιά της Καλαμαριάς το ήθελαν περισσότερο. Εμείς δεν είχαμε καθαρό μυαλό σε κρίσιμες φάσεις, η ήττα μπορεί να σημαίνει μπορεί και τίποτα. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο, έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και αυτό θα φανεί στο τέλος».


Από τους φιλοξενούμενους, ο τεχνικός του Απόλλωνα, Γ. Περσιανλής, σημείωσε: «Είναι σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Μας δίνει κουράγιο για τη συνέχεια, όμως ο στόχος είναι συγκεκριμένος και δεν αλλάζει. Ούτε για εμάς σημαίνει πολλά βαθμολογικά αυτή η νίκη, ούτε κα για την Πάτρα η απώλεια. Θυμίζω ότι πέρσι ο Απόλλων Καλαμαριάς νίκησε τον Ηρακλή και ο τελευταίος έπαιξε στον τελικό του Τσαμπιονς Λιγκ και στο τέλος παρέμεινε στην Α1 Εθνική στο σετ».
Από τους παίκτες της ΕΑΠ Λουξ, ο λίμπερο Δημήτρης Γκαράς, δήλωσε: «Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, πήραμε το πρώτο σετ αλλά στη συνέχεια έπεσε η απόδοση μας, κάναμε λάθη δεν ήμασταν καλοί σε ορισμένους τομείς και δώσαμε το δικαίωμα στον Απόλλωνα να μπει στο παιχνίδι και να ισοφάρισε σε 2-2. Στο 5ο σετ δεν παίξαμε όσο καλά έπρεπε, αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Απόλλωνας και έτσι πήρε τη νίκη».
Από τον Απόλλων Καλαμαριάς, ο Δ. Βλασσακίδης, είπε: «Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη για την ομάδα μου, η Πάτρα είναι πολύ καλή ομάδα απλά δεν είναι απόλυτα έτοιμοι και για αυτό μπορέσαμε να πάρουμε αυτό το αποτέλεσμα. Η Πάτρα έχει πολύ καλούς παίκτες και είμαι σίγουρος ότι θα βρει τον δρόμο της. Εμείς δεν αλλάζουμε τους στόχους μας που είναι η παραμονή, κάτι που όσο πιο γρήγορα έρθει τότε θα παίξουμε πιο ελευθέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: