Τρίτη 20 Μαΐου 2008

Ο Τάσος Κουμπλής στον ΑΡΗ Μαρμούρη Α.Ε.

"To T.A.Π. ΑΡΗΣ Μαρμούρης Α.Ε. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σύναψη συνεργασίας με τον Τάσο Κουμπλή, ο οποίος θα αναλάβει χρέη πρώτου προπονητή για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι γνώσεις και οι επιτυχίες του καταξιωμένου έλληνα προπονητή αποτέλεσαν βαρόμετρο για τη συμφωνία που επετεύχθη σήμερα (20/5). Ο Τάσος Κουμπλής ύστερα από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Α.Σ. Νίκο Παπαδόπουλο υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας".

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Είναι μεγάλη πρόκληση η συμφωνία μου με μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΑΡΗΣ. Από το σύντομο πέρασμά μου πριν δύο χρόνια και τη συνεργασία με τον Πρόεδρο (κο Παπαδόπουλο), γνώρισα τη νέα τάξη πραγμάτων που επικρατεί στον ΑΡΗ.Διαπίστωσα πως ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ, αλλά και ο Α.Σ. γενικότερα, είναι μια οικογένεια, κάτι που μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Παράλληλα, αυτό δείχνει πως όταν υπάρχει σύμπνοια υπάρχουν παράλληλα και οι βάσεις για καλή πορεία και επιτυχίες».

* Για τέταρτη φορά στην πλούσια καριέρα του ο Τάσος Κουμπλής θα αναλάβει τα ηνία του ΑΡΗ Μαρμούρης Α.Ε. Η πρώτη ήταν τη σεζόν 1999-2000, η δεύτερη τρία χρόνια αργότερα την αγωνιστική περίοδο 2002-2003 και η τρίτη την περσινή σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: