Παρασκευή 30 Μαΐου 2008

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Στους ημιτελικούς Βάσω - Βίκυ

Αψογη εμφάνιση για τις Βάσω Καραντάσιου / Βίκυ Αρβανίτη στον 4ο του Οπεν της Βαρκελώνης και πρώτη πρόκριση για εφέτος σε ημιτελική φάση τουρνουά του Παγκοσμίου Σιρκουί.
Η Εθνική ομάδα έκανε απόψε στην Ισπανία την καλύτερη εφετινή της εμφάνιση που είχε σαν αποτέλεσμα την σπουδαία όπως φαίνεται και από το σκορ νίκη με 2-0 (21-15, 21-17) επί των Βραζιλιάνων Ανα Πάολα/ Σέλντα.
Σε ένα σχεδόν τέλειο ματς, όπως το χαρακτήρισε ο προπονητής τους Μανώλης Ρουμελιώτης, το ελληνικό δίδυμο ήταν αλάνθαστο σε όλα τα στοιχεία του παιχνιδιού του: Το σερβίς, τις αλλαγές, τις άμυνες. «Ηταν ένα ματς ονειρεμένο», ήταν η χαρακτηριστική του δήλωση αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.
Η αυριανή θα είναι η 7η φορά που Βάσω και Βίκυ θα αγωνιστούν ως ζευγάρι σε ημιτελικά τουρνουά της FIVB, η πρόκριση της Εθνικής ωστόσο στα ημιτελικά δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη. Όπως είχε φανεί και στα προηγούμενα τουρνουά και ιδιαίτερα με το χρυσό στο ευρωπαϊκό τουρνουά της Λουκέρνης, το δίδυμο βρίσκεται σε εξαιρετικά καλή αγωνιστική κατάσταση, ενώ επιπλέον στη Βαρκελώνη βρήκε έναν αγωνιστικό χώρο που ταιριάζει ιδιαίτερα στο στιλ του παιχνιδιού της.
Ενδεικτική η χαρακτηριστική άνεση με την οποία ήρθε η πρόκριση στα προημιτελικά, όταν το μεσημέρι για στον 3ο γύρο Βάσω/ Βίκυ νίκησαν 2-0 (21-13, 21-9) τις Κουβανές Κρέσπο/ Ριμπάλτα.
Ο αυριανός αντίπαλος Βάσως/ Βίκυς θα προκύψει το πρωί απ’ το ταμπλό των ηττημένων. Η Εθνική ομάδα θα παλέψει για πρόκριση στον τελικό στις 19.00, σε ένα ματς που θα μεταδοθεί ζωντανά απ’ το EUROSPORT 2.

Λεζάντα: Πρώτος ημιτελικός σε τουρνουά της FIVB την εφετινή σεζόν για Βάσω/ Βίκυ αύριο στις 19.00

Δεν υπάρχουν σχόλια: