Πέμπτη 22 Μαΐου 2008

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Μια νίκη, μια ήττα στην Οζάκα για Κουτρουμανίδου/ Τσιαρτσιάνη

Μέσα στους στόχους τους παραμένουν Θάλεια Κουτρουμανίδου και Μαρία Τσιαρτσιάνη μετά την πρώτη ημέρα του κυρίως ταμπλό του Οπεν του Παγκοσμίου Σιρκουί της Οζάκα.
Η Εθνική ομάδα (Νο 20) σήμερα στην Ιαπωνία είχε μια νίκη και μια ήττα και συνεχίζει αύριο την προσπάθειά της στο ταμπλό των ηττημένων. Εκεί τις δυο Ελληνίδες περιμένουν οι Κουβανέζες Γκράσετ/ Περάζα (Νο 14), ομάδα απ’ την οποία είχαν ηττηθεί πριν από μια εβδομάδα στη Σεούλ.
Σήμερα το απόγευμα στην Οζάκα οι Ελληνίδες νίκησαν 2-1 (21-18, 20-22, 15-12) τις Νορβηγίδες Μαασέιντ/ Γκλέσενσ (Νο 29), διορθώνοντας έτσι το πρωινή τους ήττα με 0-2 (16-21, 12-21) απ’ τις Γερμανίδες Γκλάασεν/ Ρόντερ (Νο 13).

Βρήκαν κρύο στη Λουκέρνη

Εξάλλου σήμερα στη Λουκέρνη αγωνίζονται οι Βάσω Καραντάσιου/ Βίκυ Αρβανίτη που είναι Νο 1 στο ταμπλό του ελβετικού όπεν της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. Το ελληνικό δίδυμο και ο ομοσπονδιακός προπονητής Μανώλης Ρουμελιώτης βρίσκεται από χθες στην πόλη, όπου συνάντησαν αρκετά χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Κάτι που σημαίνει ότι αύριο το πρωί Βάσω και Βίκυ θα χρειαστεί να φορέσουν τα... χειμωνιάτικα κολάν τους για να αγωνιστούν.

Λεζάντα: Η αυριανή αντίπαλος των Κουτρουμανίδου/ Τσιαρτσιάνη, η 35χρονη Λαρέα Περάζα

Δεν υπάρχουν σχόλια: