Σάββατο 31 Μαΐου 2008

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Δεν άντεξαν την πίεση Καραντάσιου/ Αρβανίτη


Το… φονικό σέρβις των Τζουλιάνα/ Λαρίσα στέρησε απ’ τις Βασω Καραντάσιου και Βίκυ Αρβανίτη το τρίτο τους μετάλλιο σε τουρνουά του Παγκοσμίου Σιρκουί.
Στον μικρό τελικό του Οπεν της Βαρκελώνης η Εθνική ομάδα ηττήθηκε 0-2 (14-21, 14-21) απ’ το Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, σε ένα ματς που διήρκεσε μόλις 36 λεπτά, σαν αποτέλεσμα της πίεσης των Βραζιλιάνων στο ελληνικό δίδυμο, που δεν είχε ρυθμό στην αλλαγή.
Ανεξάρτητα πάντως απ\\\' το συγκεκριμένο αποτέλεσμα συνολικά η εμφάνιση των Βάσω/ Βίκυ στο ισπανικό τουρνουά του Παγκοσμίου Σιρκουί κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη, δεδομένου ότι ήρθε σαν συνέχεια πολύ καλών αποτελεσμάτων (χρυσό στο Ευρωπαϊκό Σιρκουί) σε όλη τη διάρκεια του Μαϊου.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μανώλης Ρουμελιώτης εκτίμησε μάλιστα ότι: "Σύντομα θα έρθουν και άλλα καλά αποτελέσματα και σίγουρα ένα μετάλλιο σε Παγκόσμιο εάν συνεχίσουμε με τόσο καλές εμφανίσεις. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να διατηρούμαστε σε ένα πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Κάθε εβδομάδα που περνά η Εθνική να είναι πιο έτοιμη για το Πεκίνο, έχοντας στα πόδια της παιχνίδια με τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου, όπως ήταν τα δυο τελευταία που παίξαμε στη Βαρκελώνη".
Η ελληνική αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα αύριο στις 13.00 και λίγες ώρες μετά θα αναχωρήσει για την Πολωνία, όπου τόσο Καραντάσιου/ Αρβανίτη, όσο και Κουτρουμανίδου/ Τσιαρτσιάνη θα αγωνιστούν σε τουρνουά του Παγκοσμίου Σιρκουί.

Το χρυσό μετάλλιο στη Βαρκελώνη κατέκτησαν οι Αμερικανίδες Μπράνανγκ/ Γιάνγκς με νίκη 2-0 (21-18, 21-14) επί των Βραζιλιάνων Ρενάτα/ Ταλίτα.

1 σχόλιο:

Anonymous είπε...

hiiiiiiiiiiiiiiii