Πέμπτη 29 Μαΐου 2008

Ο ΑΡΗΣ Μαρμούρης ΑΕ απέκτησε τον Κανιότο


Από την Πάτρα και την ΕΑΠ Λουξ στην Θεσσαλονίκη και τον ΑΡΗ Μαμορύρης ΑΕ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βραζιλιάνος ακραίος Ροντρίγκο Κανίοτο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του κιτρινόμαυρου ΤΑΑ:
«To T.A.Π. ΑΡΗΣ Μαρμούρης ΑΕ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον βραζιλιάνο RODRIGO MORAIS "Canioto". Ο νέος παίκτης της ομάδας μας αγωνίζεται στη θέση του ακραίου, είναι 28 ετών (1/1/1980) και έχει ύψος1.93μ. Πριν την ομάδα μας αγωνίστηκε σε Βέλγιο (Λένικ), Γαλλία (Παρί), Τουρκία (Χαφμπανκ) και ήρθε για πρώτη φορά στη χώρα μας στις αρχές του έτους, όπου αγωνίστηκε με την ομάδα της Ε.Α.Πατρών».
Στις πρώτες του δηλώσεις Ο Ροντρίγκο τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε ένα μεγάλο σύλλογο, όπως είναι ο ΑΡΗΣ. Το πρώτο μου παιχνίδι στην Ελλάδα ήταν απέναντι στον ΑΡΗ και διαπίστωσα πως έχει πολύ και φανατικό κόσμο, ωραίες εγκαταστάσεις και από ότι έμαθα εκ των υστέρων υπάρχουν οι ιδανικές συνθήκες για να εργασθεί ένας αθλητής απερίσπαστος. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, να εκπληρωθούν οι υψηλοί στόχοι που έχει ένας μεγάλος σύλλογος, όπως είναι η νέα μου ομάδα και από την πλευρά μου υπόσχομαι να προσφέρω τα μέγιστα δυνατά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: