Πέμπτη 22 Μαΐου 2008

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΙ:Το πρόγραμμα του καλοκαιριού

Στις 20 Ιουνίου θα γίνει το πρώτο σερβίς του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ ανδρών – γυναικών, που διοργανώνει αυτό το καλοκαίρι για 14η συνεχή χρονιά η ΕΟΠΕ. Η ομοσπονδία ανακοίνωσε το πρόγραμμα του «Masters 2008», που περιλαμβάνει πέντε τουρνουά, με εναρκτήριο αυτό της Μυκόνου το τριήμερο 20-22 Ιουνίου. Η διοργάνωση θα κορυφωθεί ένα μήνα αργότερα (18-20 Ιουλίου) με τη διεξαγωγή των τελικών στην Κάλυμνο.
Στα τέλη της περιόδου θα διεξαχθεί ακόμα μια μεγάλη διοργάνωση, το Golden Cup με τη συμμετοχή των κορυφαίων ελληνικών και επίλεκτων ξένων ομάδων. Οι αγώνες θα γίνουν στις 25-27 Ιουλίου και με αυτούς θα πέσει η αυλαία της περιόδου, που αυτό το καλοκαίρι θα έχει νωρίτερο φίνις λόγω Ολυμπιακών Αγώνων. Στις εγχώριες διοργανώσεις θα δώσουν το παρόν και οι Εθνικές ομάδες, παρά τις αυξημένες τους υποχρεώσεις δεδομένης της προοπτικής του Πεκίνου. Βάσω Καραντάσιου/ Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσίανη/ Θάλεια Κουτρουμανίδου έχουν εντάξει στο πρόγραμμά τους συμμετοχή στα τελικά της Καλύμνου, ενώ θα καταβληθεί προσπάθεια κάθε ομάδα να αγωνιστεί σε δυο ακόμα τουρνουά. Κάτι το οποίο θα συμβεί εφόσον το επιτρέψει το πρόγραμμά των διεθνών τους υποχρεώσεων, με την προκήρυξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος να διευκολύνει προς αυτή την κατεύθυνση (οι Εθνικές ομάδες συμμετέχουν απευθείας στα ημιτελικά). Οι χορηγοί και τα έπαθλα θα ανακοινωθούν σε συνέντευξη Τύπου, που θα παραθέσουν η ομοσπονδία και οι συνδιοργανωτές φορείς στις αρχές Ιουνίου.
Επίσης σύντομα θα ανακοινωθούν πλήθος διοργανώσεων μικρότερου βεληνεκούς (challenger, satellite, regional), όπως επίσης και το πρόγραμμα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Τζούνιορς Freddoccino 2008.
Το πρόγραμμα του Masters 2008
20-22 Ιουνίου: Masters 1, Μύκονος, παραλία Πανόρμου, Καλό Λιβάδι Συνδιοργανωτές: Δήμος Μυκόνου / Bahia Blanca beach club 27-29 Ιουνίου: Masters 2, Ζάκυνθος, παραλία Τσιλιβή Συνδιοργανωτής: Δήμος Αρκαδίων Ζακύνθου
4-6 Ιουλίου: Masters 3, Κέρκυρα, παραλία Ρόδας Συνδιοργανωτής: Δήμος Θιναλίων
11-13 Ιουλίου: Masters 4, Σαντορίνη, παραλία Περίβολος Συνδιοργανωτές: Δήμος Θήρας / CAYO Restaurant Bar
18-20 Ιουλίου: Masters Final, Κάλυμνος, Λιμάνι Συνδιοργανωτής: Δήμος Καλύμνου
25-27 Ιουλίου: Golden Cup (το σημείο θα ανακοινωθεί σύντομα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: