Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

Ραόνιτς και Αγκουλιέρα σε δράση (video)

Η γυναικεία ομάδα του Ηρακλή έχει αλλάξει αρκετά σε σχέση με την περσινή και η BLUEARENA επιχειρεί να σας ενημερώσει για τις αθλήτριες που αποκτήθηκαν. Μέσω των βίντεο που θα δείτε θα πάρετε ένα μικρό δείγμα της παρουσίας δύο εξ αυτών, των Όλγα Ράονιτς (φωτογραφία) και Αγκουλιέρα Νοράλβις Φέργκιουσον στις προηγούμενες ομάδες που αγωνίστηκαν. Η διεθνής Σερβίδα πασαδόρος λοιπόν και η Κουβανή ακραία στο... πιάτο σας.

Μετά την αποχώρηση των Μοντάνο, Κάτιτς και Βούγιεβιτς ο Θανάσης Στράντζαλης επιχείρησε να καλύψει αυτά τα κενά αναζητώντας αθλήτριες που μπορούν να προσφέρουν. Για τη θέση του λίμπερο προτίμησε να έχει ελληνικό δίδυμο, ενώ την Μοντάνο αντικαθιστά η Μολδαβή Τατιάνα Λιουνένοβα.

Κροάτισα έφυγε, Σερβίδα ήρθε. Η Όλγα Ράονιτς αντικαθιστά την Μαρίνα Κάτιτς και καλείται αυτή πλέον να είναι η «μαέστρος» του Ηρακλή στα 24 της χρόνια. Η Ράονιτς έχει περάσει από όλες τις εθνικές ομάδες της Σερβίας, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην Ντιναμό Πάντσεβο.

Κι αν ο Ντεσπέιν με τον Μπρουκς και τον Κάλα πλέον έχουν ψηλά τη σημαία της Κούβας στη Θεσσαλονίκη και τον Ηρακλή, η Αγκουλιέρα Νοράλβις Φέργκιουσον καλείται να αποδείξει ότι και οι γυναίκες της χώρας αυτής δεν... πάνε πίσω. Η 28χρονη ακραία αγωνίστηκε για πρώτη φορά πέρσι μακριά από την πατρίδα της και συγκεκριμένα στην Ουγγαρία με τη φανέλα της Μέτα.

Η Όλγα Ραόνιτς σε δράση (1)...

Η Όλγα Ραόνιτς σε δράση (2)...

Η Αγκουλιέρα Νοράλβις Φέργκιουσον σε δράση...

αναδημοσίευση από http://www.bluearena.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: