Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Χριστοφιδέλης: Να αποδείξουμε στο γήπεδο αν είναι βατός ο όμιλος


Ο Κώστας Χριστοφιδέλης επιστρέφει στην Εθνική ανδρών μετά από απουσία δύο χρόνων, προκειμένου να τη βοηθήσει στην προσπάθεια που θα κάνει στο 26ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Τουρκίας (3-13 Σεπτεμβρίου). Ο 32χρονος ακραίος, στην τρίτη παρουσία του, στο κορυφαίο ραντεβού της «Γηραιάς Ηπείρου» (μετά από αυτές του 1997 και του 2003) χαρακτήρισε τον Γ’ όμιλο, στον οποίο θα αγωνιστεί η «γαλανόλευκη», βάτο, υπό την προϋπόθεση να παρουσιαστεί ανταγωνιστικό το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.
«Σίγουρα μας λείπουν φιλικά, αλλά αυτό δεν πρέπει να μειώνει την απόδοσή μας για να είμαστε ανταγωνιστικοί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Τουρκίας», τόνισε ο Χριστοφιδέλης και συμπλήρωσε: «Ο όμιλός μας θεωρείται βατός, αλλά αυτό πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο. Πρέπει να είμαστε ετοιμοπόλεμοι, προκειμένου να νικήσουμε τους αντίπαλούς μας».
Ο διεθνής ακραίος έχρισε φαβορί του Γ’ ομίλου την Ισπανία. «Κάθε ομάδα του ομίλου είναι ξεχωριστή και τη χαρακτηρίζουν διαφορετικά στοιχεία. Φαβορί του ομίλου είναι η Ισπανία, ως κάτοχος του τίτλου. Αυτό, βέβαια, δεν αλλάζει τις προθέσεις μας. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε καμία ομάδα. Στόχος μας είναι να ‘’χτυπήσουμε’’ και τα τρία ματς του ομίλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: