Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

Τακουρίδης: «Είμαστε σε καλό δρόμο»


Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα συνεχίζονται οι προπονήσεις, πρωί-απόγευμα, στο στρατόπεδο του ΑΡΗ Μαρμούρη, με τον προπονητή του συλλόγου, Γιώργο Οικονομίδη, να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του. Μάλιστα, την ερχόμενη εβδομάδα η ομάδα θα μπει και σε ρυθμούς φιλικών παιχνιδιών, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Ηρακλή στις 2 Σεπτεμβρίου.

Σε δηλώσεις του, ο Γιάννης Τακουρίδης, που αποτελεί μέλος της…παλιάς καράβανας στο φετινό ρόστερ της ομάδας, τόνισε για την δουλειά που γίνεται μέχρι στιγμής: «Δουλεύουμε σκληρά κι αυτό ελπίζουμε να φανεί πολύ σύντομα στο γήπεδο, όταν και θα ξεκινήσουν τα πρώτα παιχνίδια. Το σημαντικότερο, πάντως, όλων είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών», για να συμπληρώσει: «Παρά το γεγονός ότι είναι ακόμα νωρίς και λείπουν δύο βασικά μέλη της ομάδας, ο Ρουμελιώτης κι ο Κοβάσεβιτς, το κλίμα μέσα στην ομάδα είναι πολύ καλό. Εξάλλου, το ζητούμενο είναι να βρούμε την χημεία που πρέπει και νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο». Πάντως, ο 21χρονος κεντρικός έδειξε να περιμένει με ανυπομονησία και την έναρξη των πρώτων φιλικών παιχνιδιών: «Βρισκόμαστε στην 3η εβδομάδα προετοιμασίας και λογικό είναι να θέλουμε να δούμε τα αποτελέσματα της μέχρι τώρα δουλειάς. Θεωρώ ότι τα φιλικά παιχνίδια, που έχει προγραμματίσει ο κόουτς με Ηρακλή κι Απόλλωνα Καλαμαριάς αποτελούν μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας και να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε».

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Νίκος Ρουμελιώτης αναχωρεί σήμερα μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Εθνικής ομάδας για την Σερβία, όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια κόντρα στην Εθνική ομάδα της χώρας την Πέμπτη και την Παρασκευή. Έτσι, λοιπόν, ο αρχηγός της ελληνικής ομάδας θα βρεθεί αντιμέτωπος στο παρκέ με τον συμπαίκτη του στον ΑΡΗ Μαρμούρη, Νίκολα Κοβάσεβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: