Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Στράντζαλης: «Βατή κλήρωση»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση για το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών για τη σεζόν 2009-10 με τον Ηρακλή να πέφτει στα μαλακά στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Πιο συγκεκριμένα ο Ηρακλής στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα υποδεχτεί στο Κατσάνειο το ΓΣΚ Ηρακλή, και στη 2η αγωνιστική, επίσης ματς που θα διεξαχθεί στο Κατσάνειο τον ΟΦΑ Απολλώνιο. Ωστόσο για την 6η, 7η και 8η αγωνιστική ο Ηρακλής θα έχει πολύ δύσκολο έργο καθώς παίζει εντός με Ολυμπιακό, εκτός με Παναθηναϊκό και εντός με Άρη αντίστοιχα. Τρία συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια για την ομάδα του Θανάση Στράντζαλη που φέτος θα έχει υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σχολιάζοντας την κλήρωση ο προπονητής του Ηρακλή Θανάσης Στράντζαλης τόνισε: «Οι κληρώσεις είναι καλές όταν φροντίζεις να τις εκμεταλλεύεσαι. Σίγουρα είναι ευνοϊκό για εμάς που θα δώσουμε τα δύο πρώτα παιχνίδια μέσα στην έδρα μας και δεν θα χρειαστεί να μετακινηθούμε. Θα εκμεταλλευτούμε αυτό το χρονικό διάστημα για να δέσουμε σαν ομάδα. Αυτό είναι που προέχει. Να γίνουμε πρώτα ομάδα και μετά να κοιτάμε την κλήρωση».

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται εξάλλου και η προετοιμασία των κοριτσιών για το νέο πρωτάθλημα. «Με εξαίρεση κάποια μικρά οργανωτικά προβλήματα που υπάρχουν, τα οποία και θα τα ξεπεράσουμε η προετοιμασία κυλάει ομάδα». Εντωμεταξύ μέχρι και τα τέλη της επόμενης εβδομάδας θα έχουν ενσωματωθεί στην ομάδα και η Κουβανή ακραία Αγκουλιέρα Νοράλβις Φέργκιουσον, και η Σέρβα πασαδόρος Όλγα Ράουνιτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: