Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2008

Περιοδεία Θανάση Μπελιγράτη στη Δ’ περιφέρεια Θεσσαλία-Στερεά Ελλάδα

Περιοδεία θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Θανάσης Μπελιγράτης στις 4-5-6 Φεβρουαρίου στην Δ΄ περιφέρεια Θεσσαλία-Στερεά Ελλάδα. Μαζί του θα βρίσκονται ο Ειδικός Γραμματέας της ελληνικής Ομοσπονδίας, Αχιλλέας Μαυρομάτης και ο Τεχνικός Συντονιστής, Περικλής Μπακοδήμος, ενώ την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου έχουν προγραμματιστεί προπονήσεις από τους Ομοσπονδιακούς, Αλέκο Λεώνη και Γιάννη Νικολάκη και τον Περιφερειάρχη Χρήστο Τσαδήμα.


Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Δευτέρα 4/2 (Ώρα 12.00)
Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αλμυρού Μαγνησίας κ. Χατζηκυριάκο όπου θα τελεστεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων. Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα γίνει επίσκεψη στο Σωματείο ΜΑΣ Νίκη Βόλου.

Τρίτη 5/2 (Ώρα 11.00π.μ.)
Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πορταριάς κ. Κοντορίζο όπου θα φιλοξενηθεί το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κορασίδων, ενώ στις 13.30μ.μ. με τον Δήμαρχο Βόλου κ. Βούλγαρη
Την ίδια μέρα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα:

α)Προπόνηση επίλεκτων αθλητριών της περιφέρειας (Ώρα 18.00μ.μ.)
β)Προπόνηση επίλεκτων αθλητών της περιφέρειας ( Ώρα 19.00μ.μ.)
γ)Συνάντηση με σωματεία της περιοχής Θεσσαλίας (Ώρα 20.00μ.μ.)

**Οι παραπάνω εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Μουσικό Γυμνάσιο Λάρισας

Τετάρτη 6/2 (Ώρα 18.00μ.μ.)
Συνάντηση με σωματεία της περιοχής Λαμίας-Βοιωτίας-Ευρυτανίας-Φωκίδας στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Λαμίας.

Οι αθλητές που έχουν κληθεί για προπονήσεις από την περιφέρεια από τον Αλέκο Λεώνη και τον Χρήστο Τσαδήμα είναι οι εξής: Ψευτόπουλος (ΣΠΑ Καρδίτσας), Μπακαλόπουλος, Μαγκούτης, Παπαστεργίου, Κουτρομάνος, Γαλάνης, Καρανικόλας (Ε.Α. Λαρίσης), Κουτρομάνος Ηλίας, Ανάγνου Κωνσταντίνος, Μαργαρίτης (Φθία Λαμίας ).

Οι αθλήτριες που έχουν κληθεί από τον Γιάννη Νικολάκη και τον Χρήστο Τσαδήμα είναι οι εξής: Γκοτζιούδη, Φορλίδα (ΜΑΣ Νίκη Βόλου), Καραγιώργου, Πλίτση, Μπαλιάνα, Αναγνωστοπούλου (Φιλαθλητικός Λάρισας), Γούλα, Ωρολογοπούλου, Παπαδοπούλου (Ε.Α. Λαρίσης), Λέλη, Κυτέα, Παπακωνσταντίνου (Φθία Λαμίας), Βλότσου (Σουφλύρια Λαρίσης), Κιούση (Ελασσώνα).

Δεν υπάρχουν σχόλια: