Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2008

Νίλσον: «Να φέρουμε τους φιλάθλους μας το Σάββατο»


Με μία τελευταία προπόνηση ολοκληρώνεται την Τετάρτη η προετοιμασία του Ηρακλή Liu-Jo στη Θεσσαλονίκη ενόψει του Final Four του κυπέλλου της Ορεστιάδας. Εκεί θα συνεχιστούν από την Πέμπτη οι προπονήσεις για τον προημιτελικό της Παρασκευής (21.00), όπου οι κυανόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό.
Ο Σουηδός διαγώνιος του Γηραιού, Μάρκους Νίλσον, μίλησε για το πρώτο παιχνίδι και γενικότερα το στόχο της ομάδας του, λίγες ώρες πριν αναχωρήσει η αποστολή για την ακριτική πόλη.
«Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Προσωπικά πιστεύω ότι αυτός είναι ο τελικός του κυπέλλου. Δύο μεγάλες ομάδες θα κοντραριστούν για μία θέση στον τελικό και νομίζω ότι αυτό παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Έχουμε παίξει πολλές φορές κόντρα στον Παναθηναϊκό και γνωριζόμαστε πολύ καλά. Σε τέτοια παιχνίδια παίζουν πολλά ρόλο, εκτός από την τακτική και το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να αγωνιστούμε με πάθος για την νίκη. Το σίγουρο είναι ότι θέλουμε πολύ να νικήσουμε. Περιμένουμε από τον αντίπαλο πάντως να μας πιέσει στο σέρβις και το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και εμείς», τόνισε αρχικά ο Μάρκους Νίλσον, για να συμπληρώσει:
«Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό αλλά σε καμία περίπτωση δεν το φοβόμαστε. Τέτοια παιχνίδια είναι ξεχωριστά. Αν νικήσουμε τον Παναθηναϊκό θα κάνουμε ένα μεγάλο βήμα, αλλά δε θα έχουμε κατακτήσει το κύπελλο. Θα χρειαστεί να είμαστε το ίδιο συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί στον τελικό. Σίγουρα, μετά τους δύο χαμένους στόχους στην Ευρώπη θέλουμε πάρα πολύ να κατακτήσουμε το κύπελλο και θα προσπαθήσουμε πολύ για να τα καταφέρουμε».
Όσο για τους φιλάθλους του Ηρακλή Liu-Jo που αναμένεται να ταξιδέψουν στην Ορεστιάδα για να ενισχύσουν τις προσπάθειες των παικτών του Άντερς Κρίστιανσον, ο Σουηδός διαγώνιος τόνισε: «Παρά το ότι είναι εργάσιμη μέρα η Παρασκευή, πιστεύω ότι θα τους έχουμε δίπλα μας. Θα κάνουμε βέβαια τα πάντα για να φέρουμε περισσότερους το Σάββατο στον τελικό. Ο κόσμος του Ηρακλή πάντα μας βοηθά και περιμένουμε για ακόμα μία φορά την στήριξη του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: