Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2008

Η ΕΑΠ Λουξ κινείται πλέον σε ρυθμούς φάιναλ φορ

H ΕΑ Πατρών Λουξ κινείται πλέον σε ρυθμούς φάιναλ φορ Κυπέλλου.
Σήμερα το μεσημέρι σε συνεργασία με το βασικό χορηγό της ομάδας, την εταιρία αναψυκτικών Λουξ, η διοίκηση του Αχαϊκού ΤΑΑ παρέθεσε συνέντευξη Τύπου, λίγες ώρες πριν αναχωρήσει η αποστολή για την Ορεστιάδα όπου και θα διεξαχθεί η τελική φάση του Κυπέλλου.
«Ευχαριστούμε την εταιρεία Λουξ που είναι μαζί μας για δεύτερη συνεχή χρονιά και χωρίς την βοήθεια της δεν θα είχαμε καταφέρει αρκετά πράγματα» είπε στον αρχικό χαιρετισμό του, ο πρόεδρος της ΕΑΠ Λουξ, Μανώλης Ρογδάκης.
Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε το στέλεχος και εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας αναψυκτικών Λουξ, Πλάτωνας Μαρλαφέκας ο οποίος τόνισε: «Θεωρήσαμε πολύ καλό να κάνουμε αυτή τη συνάντηση ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στο final-4 της Ορεστιάδας. Είχαμε πει και πέρσι ότι όταν μια ομάδα λειτουργεί ως οικογένεια όπως είναι η ΕΑΠ εμείς θα είμαστε μαζί της. Μαζευτήκαμε εδώ κυρίως για να πούμε καλή επιτυχία στην ΕΑΠ και να ευχηθούμε την Κυριακή το βράδυ να είναι εδώ το κύπελλο. Θεωρώ ότι πρέπει οι Πατρινοί να στηρίξουν την ομάδα και όσοι μπορούν να ανέβουν στην Ορεστιάδα. Εκτιμώ ότι είναι πολύ σημαντικό που σε ποσοστό περίπου 90% τις Πατρινές ομάδες τις υποστηρίζουν Πατρινές επιχειρήσεις» .
Μ. Ρογδάκης: «Προέχει ο ημιτελικός"
Στη συνέχεια μίλησε ο πρόεδρος της ΕΑΠ Λουξ, Μανώλης Ρογδάκης, συμπλήρωσε από την πλευρά του: «Εγώ τρέμω τις δηλώσεις του στυλ πάμε να φέρουμε το κύπελλο. Πρώτα από όλα προηγείται το κρίσιμο παιχνίδι την Παρασκευή με τον Μίλωνα. Πάντως θεωρώ ότι ήδη αυτό που έχουμε κάνει είναι πολύ σημαντικό. Τα πολλά λόγια δεν βοηθούν την ομάδα, τα αποτελέσματα είναι αυτά που μιλάνε. Και κάτι ακόμα, έχουμε πει ότι ο κόσμος πρέπει να είναι διπλά μας αλλά επειδή το βόλεϊ δεν είναι τόσο διαδεδομένο άθλημα, ελπίζω μια μεγάλη επιτυχία να τον φέρει πιο κοντά μας και μακάρι να είναι αυτή το κύπελλο».
Γ. Χριστόπουλος: «Πρόωρος τελικός με Μίλωνα»
Ακολούθως τοποθετήθηκε, ο τεχνικός της ΕΑΠ-Λουξ, Γιώργος Χριστόπουλος ο οποίος δήλωσε: «Θέλω και εγώ από την πλευρά μου να ευχαριστήσω την εταιρεία Λουξ για την υποστήριξη της. Όλοι είμαστε προσγειωμένοι, δεν μιλάμε για τον τελικό αφού για εμάς πρόωρος τελικός είναι το παιχνίδι με τον Μίλωνα. Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο από αυτό που έχουμε δείξει στα τελευταία παιχνίδια ώστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να πραγματοποιήσουμε την επιθυμία μας που καταλαβαίνετε όλοι ποια είναι».
Μ. Λαμπρόπουλος: «Έκκληση στους φιλάθλους»
Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο αρχηγός της Πατρινής ομάδας, Μάκης Λαμπρόπουλος ο οποίος είπε: «Εκ μέρους των παικτών θέλω και εγώ να ευχαριστήσω την εταιρεία Λουξ για την προσφορά της, η ομάδα δουλεύει επαγγελματικά και είμαστε όλοι σε πολύ καλή κατάσταση. Κάνω μια έκκληση στον κόσμο της Πάτρας για να μας στηρίξει και είναι άδικο με αυτήν την ομάδα να μην γεμίζει το γήπεδο».
Μ. Γκιούρδας: «Απόδοση γλυκιά σαν βυσινάδα»
Στη συνέχεια, μίλησε και ο διεθνής ακραίος της ΕΑΠ-Λουξ, Μάριος Γκιούρδας ο οποίος δήλωσε: « Σε κάθε προσπάθεια που κάνει μια ομάδα, παίζουν σημαντικό ρόλο οι χορηγοί. Για εμάς το final-4 είναι μια σημαντική γιορτή και είναι όμορφο συναίσθημα που συμμετέχουμε. Έχουμε την τύχη να έχουμε μια σωστή διοίκηση που παίρνει σωστές αποφάσεις και για αυτό έχουμε τα τελευταία αποτελέσματα. Εύχομαι η απόδοση μας στο final-4 να είναι γλυκιά σαν την βυσσινάδα Λουξ».
Εξάλλου στη συνέχεια μίλησαν όλοι οι αθλητές της Πατρινής ομάδας και παίκτες μεταξύ άλλων, είπαν: Αρμενάκης: «Είναι από τις λίγες φορές που αισθάνομαι ότι μια ομάδα αγγίζει την τελειότητα όπως φέτος στην ΕΑΠ. Όλη η ομάδα βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και επειδή οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουν κατακτήσει κύπελλο θα ήθελα να το καταφέρουμε στην Ορεστιάδα». Δημητρακόπουλος: «Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον χορηγό μας για την βοήθεια του, θα πρέπει να κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, πρώτα των ημιτελικό με τον Μίλωνα και στη συνέχεια τον τελικό που θα είναι γιορτή». Ροντρίγκο:Ζέκοφ: Ντίαζ: «Ευχαριστούμε τον χορηγό και τον πρόεδρο που είναι κοντά μας και για τα όσα ωραία είπαν για εμάς. Εμείς καλό θα ήταν να πούμε τα πολλά λόγια στο γήπεδο και να κάνουμε ότι μπορούμε για να γίνει αυτό που θέλει όλη η πάτρα».
Τέλος μίλησαν ο τεχνικός διευθυντής Ανδρέας Συνοδινός, ο γενικός γραμματέας Αλέκος Γαϊτανάρος και το μέλος του Δ.Σ. Κώστας Θεοδωρόπουλος ενώ παραβρέθηκε και το στέλεχος και εκ των ιδιοκτήτων της εταιρείας, Κώστας Μαρλαφέκας.
* Η αποστολή της ΕΑΠ-Λουξ θα αναχωρήσει για την Ορεστιάδα, το πρωί της Τετάρτης (27/2) όπου θα μεταβεί στο «Ελ. Βενιζέλος» και το απόγευμα θα «πετάξει» για την Αλεξανδρούπολη. «Έχουμε πολύ σπουδαία παιχνίδια αυτές τις ημέρες, είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και υπάρχει πολύ μεγάλο κίνητρο να γυρίσουμε με το κύπελλο στην Πάτρα». «Ευχαριστούμε τον χορηγό και τον πρόεδρο για αυτή τη συγκέντρωση, υπάρχει πολύ μεγάλη οργάνωση στην ομάδα. Θα είναι λάθος να μιλάμε για τον τελικό πριν κερδίσουμε στον ημιτελικό, Η σκέψη μας θα πρέπει να είναι μόνο στον Μίλωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: