Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΙΡΚΟΥΙ MASTERS 09.NΑΞΟΣ: Στόχος το Λονδίνο

Πέρσι την στιγμή που έπεφτε στην Κάλυμνο η αυλαία του Πανελλήνιου σιρκουί Masters 2008, ο 31 χρονος Μάνος Ξενάκης έχοντας ως συμπαίκτη τον Θανάση Μιχαλόπουλο κατακτούσε τόσο το τουρνουά, όσο και το πρωτάθλημα. Στο ξεκίνημα του φετινού σιρκουί, ο έμπειρος παίκτης, έχοντας δίπλα του τον 25 χρονο Φέλιξ Μπλάουελ ανέβηκε στην κορυφή του τουρνουά της Νάξου, το οποίο ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του Χάρη Σιδερή, ανοίγοντας με τον καλύτερο τρόπο το Πανελλήνιο σιρκουί Masters 2009. Στις πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε την ικανοποίησή του, λέγοντας πως ο στόχος είναι το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς του 2012 που θα διεξαχθούν στο Λονδίνο. «Όταν πηγαίνει τελικό δεν χάνει» είπε για τον συμπαίκτη του ο Φέλιξ Μπλάουελ, ενώ ευχαριστημένοι από την δεύτερη θέση δήλωσαν οι Μαρούλης/Μπιλλήρης.
Μάνος Ξενάκης: «Στόχος οι Ολυμπιακοί Αγώνες»
Μετά την αποθέωση που γνώρισε από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι δεν ξέχασαν το πέρασμά του από τους «ερυθρόλευκους» και έχοντας κατακτήσει την πρώτη θέση στο τουρνουά της Νάξου ο Μάνος Ξενάκης τόνισε: «Όπως τελείωσε η περσινή χρονιά, έτσι ξεκίνησε και η φετινή. Όπως έχω δηλώσει και στο παρελθόν στο μυαλό μου έχω κάποια πράγματα που αφορούν την συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αγγλίας. Φέτος θα παίξω τελευταία χρονιά στην σάλα, ώστε να επικεντρωθώ στον στόχο που έχω θέσει. Θα μιλήσω με τον ομοσπονδιακό προπονητή Σπύρο Καραχάλιο και θα δούμε τελικά τι θα γίνει. Κλείνοντας θέλω να αφιερώσω τον τίτλο στον πρώην συμπαίκτη μου Θανάση Μιχαλόπουλο, στο Φέλιξ που μαζί κάνουμε μια νέα αρχή και τον κόσμο του Ολυμπιακού που μου έδειξε την αγάπη του».
Φέλιξ Μπλάουελ: «Δεν χάνει όταν πάει τελικό»
Από την πλευρά του ο Φέλιξ Μπλάουελ ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα στην πρώτη μου συμμετοχή να κατακτήσω τον τίτλο. Ο Μάνος έχει δηλώσει πως όταν πάει τελικό δεν χάνει, οπότε μόλις προκριθήκαμε δεν ανησύχησα».
Φερνάντο Μπιλλήρης: «Πολύ ευχαριστημένος, αν και θα μπορούσαμε καλύτερα»
Ο Φερνάντο Μπιλλήρης που έκανε συνολικά δέκα μπλοκ, αριθμός πολύ μεγάλος για Beach Volley ανέφερε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για την δεύτερη θέση, αν και θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα στον τελικό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που έπαιξαν πολύ καλά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Vestal την GNA του κυρίου Στουμπουρή και τον Γιώργο Μαύρο με τον γυμναστήριο «gymnasium for all»».
Θανάσης Μαρούλης: «Συγχαρητήρια στην διοργάνωση»
Ο Θανάσης Μαρούλης που από τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Λαμία ανέφερε: «Το παιχνίδι κρίθηκε στο μπλοκ και στο σερβίς. Όποια τα έκανε καλύτερα θα κέρδιζε. Εμείς το κάναμε αυτό για το πρώτο σετ και τα παιδιά για τα υπόλοιπα δύο. Θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια, όπως και στην διοργάνωση που ήταν άψογη. Όσον αφορά την ομάδα μας, στόχος είναι να είμαστε σε κάθε τουρνουά στον τελικό».

Ημιτελικοί
Ξενάκης/Μπλάουλ – Pavlas/Sloboda: 2 – 1(23 – 25, 23 – 21, 15 - 9)
Παπαδημητρίου/Ζωλασταθιάδης – Μαρούλης/Μπιλλήρης: 0 – 2(15 – 21, 14 - 21)


Δεν υπάρχουν σχόλια: