Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

«Έτοιμοι να πρωταγωνιστήσουμε»


Πεπεισμένος ότι η ΑΕΚ θα καταφέρει να κάνει μια καλή πορεία την ερχόμενη χρονιά στην Α1 και φανερά ικανοποιημένος από τις μέχρι στιγμής κινήσεις της διοίκησης για ενίσχυση της ομάδας, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Αντωνης Θάνος.

Ο 29χρονος κεντρικός, ο οποίος μαζί με τους Κώστα Στιβαχτή, Θωμά Καπίρη, Χάρη Παπαδόπουλο κι ίσως και τον Βίκτωρα Κουρούπη (σ.σ είναι σε συζητήσεις με το ΤΑΠ) είναι οι μόνοι που θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στην Ενωση και την επόμενη σεζόν, επισήμανε ότι η ΑΕΚ θα πετύχει το στόχο της παραμονής κάνοντας μάλιστα και μια καλή πορεία στην Α1, ενώ απέδωσε τα εύσημα στη διοίκηση για τις μέχρι στιγμής κινήσεις της στο μεταγραφικό παζάρι. «Σκοπός της ΑΕΚ φέτος θα είναι να σωθεί η κατηγορία. Δηλαδή να μην φτάσει η ομάδα να παλεύει για τη σωτηρία της. Πιστεύω πως το να μπει μια ομάδα στην 8άδα δεν είναι κάτι δύσκολο, αλλά κι 9η να τερματίσει είναι καλό. Είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε, γιατί αυτό αποδεικνύουν μέχρι στιγμής οι κινήσεις που έχουν γίνει για την ενίσχυση της ομάδας. Είναι η πρώτη φορά στα όσα χρόνια είμαι στην ΑΕΚ, που οι άνθρωποι της διοίκησης κάνουν σωστές και μετρημένες κινήσεις, με βάση τα χρήματα που έχουν κι όχι σπαταλώντας αλόγιστα ποσά που δεν έχουν στα χέρια τους», τόνισε ο Καρδιτσιώτης άσος.

«Δεμένος συναισθηματικά με την ΑΕΚ ο Αρσενιάδης»

Αναφερόμενος στον νέο τεχνικό της ομάδας, Κώστα Αρσενιάδη, ο Θάνος, παρουσιάστηκε βέβαιος ότι θα βοηθήσει την ΑΕΚ με όλες του τις δυνάμεις: «Δεν ξέρω προσωπικά τον Κώστα Αρσενιάδη, ωστόσο, έχω την εντύπωση ότι είναι ένας πολύ καλός προπονητής, με σύγχρονες γνώσεις και συνεχή ενημέρωση πάνω στο αντικείμενό του και είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει πολύ την ομάδα. Εξάλλου, σημαντικό ρόλο παίζει και το γεγονός ότι είναι συναισθηματικά δεμένος με την ΑΕΚ».

«Εξαιρετικοί οι Τσέργας, Γκιρτζίκης»

Σχολιάζοντας τις κινήσεις της Ενωσης στο μεταγραφικό παζάρι, ο Ελληνας κεντρικός, έπλεξε το εγκώμιο τόσο του Σωτήρη Τσέργα όσο και του Κώστα Γκιρτζίκη. «Θεωρώ ότι ο Σωτήρης Τσέργας είναι από τις καλύτερες περιπτώσεις Ελλήνων πασαδόρων αυτή τη στιγμή με μεγάλη εμπειρία, που θα δώσει σημαντική βοήθεια στην ΑΕΚ. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τον Κώστα Γκιρτζίκη. Το γεγονός και μόνο ότι έχει αγωνιστεί σε τόσο υψηλό επίπεδο κι έχει κατακτήσει τα πάντα στην Ελλάδα με Ηρακλή και Παναθηναϊκό, τον κάνει πολύτιμο. Ελπίζω ότι κι οι επόμενες κινήσεις της διοίκησης θα είναι εξίσου αξιόλογες και θα γίνουν με γνώμονα το καλό της ομάδας», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Θάνος.

«Πιο ώριμος φέτος»

Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος διανύει την 3η δεκαετία της ζωής του, δεν φαίνεται διόλου να τον πτοεί. Το αντίθετο μάλιστα. Αισθάνεται ότι φέτος θα δώσει ακόμα περισσότερα, απ’ ότι τις προηγούμενες χρονιές, μιας και θα ‘ναι πιο ώριμος. «Πιστεύω ότι φέτος θα είναι η καλύτερη χρονιά μου. Οι εμπειρίες μου τόσων χρόνων από το πρωτάθλημα της Α1 και της Α2 με έχουν κάνει πιο ώριμο παικτικά, ενώ η ηλικία που βρίσκομαι πιστεύω ότι είναι η καλύτερη για έναν βολεϊμπολίστα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ΑΕΚ κι ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει εάν θα είμαι βασικός ή όχι, αρκεί να αισθάνομαι ότι ο προπονητής είναι δίκαιος απέναντι μου», κατέληξε ο 29χρονος άσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: