Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

ΕΑΠ-Ρογδάκης: Στόχος η σταθερότητα


Ο πρόεδρος της ΕΑ Πατρών, Μανώλης Ρογδάκης, με δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM 94.6» αναφέρθηκε στην κλήρωση για το CEV Cup που φέρνει αντιμέτωπους του Αχαιούς με την Ροβανιέμι. «Η κλήρωση φαίνεται καλή, αλλά όλα θα αποδειχτούν μέσα στο γήπεδο» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρογδάκης.

Στης συνέχεια σχετικά με τους στόχους της ΕΑΠ επεσήμανε «Στόχος της ομάδας είναι να πηγαίνει κάθε χρόνο προς τα πάνω. Κύριος στόχος είναι η οργάνωση σε καλύτερα επίπεδα και να παραμείνουμε σταθεροί. Η ομάδα μας έχει κρατήσει την βάση της, όμως θα είναι καινούρια. Γι’ αυτό στην αρχή θα έχουμε τα γνωστά προβλήματα και θέλουμε χρόνο».

Ερωτηθείς για τις μετεγγραφές απάντησε «Ενημερώνομαι για όσα γίνονται στην ομάδα, όμως το σχεδιασμό τον έχει αναλάβει το προπονητικό τιμ».

Μιλώντας για τις ιστορικές ομάδες της Αχαΐας υπογράμμισε «Υπάρχουν ιστορικές ομάδες. Παρόλα αυτά η ιστορία δεν παίζει ρόλο. Αν ένα σωματείο έχει προετοιμαστεί σωστά, τότε θα έχει και διάρκεια. Στο μπάσκετ λέμε ο Παναθηναϊκός του Γιαννακόπουλου, όμως όταν τελειώσει αυτό, η ομάδα θα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την επόμενη μέρα;».

Κλείνοντας, μίλησε και για την ενασχόλησή του με την ΕΑΠ «Μ’ αρέσει ο αθλητισμός. Κάποια στιγμή ασχολήθηκα με το βόλεϊ και επειδή έπαιζα στην ΕΑΠ, στη συνέχεια ασχολήθηκα με την ομάδα και τώρα είμαι πρόεδρος του ΤΑΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: