Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Αυτή είναι η Asse Lennik

Το Λένικ είναι ένας δήμος, ένα σύμπλεγμα μικρών κωμοπόλεων, στην Φλαμανδική πλευρά του Βελγίου, σε μια γερμανόφωνη περιοχή, η οποία αριθμεί συνολικά περί τους 8.500 κατοίκους. Αυτήν την περιοχή της Ευρώπης καλείται να επισκεφθεί στην πρώτη φάση της περιπέτειάς του στο Κύπελλο Συνομοσπονδίας ο Ηρακλής.

Μια πρώτη έρευνα στα δεδομένα της βελγικής αντιπάλου, προδιαθέτει την προοπτική της παράκαμψης του πρώτου αντιπάλου από την «κυανόλευκη» πλευρά, καθώς δεν φαίνεται ανυπέρβλητο εμπόδιο. Πρόκειται για μια ομάδα, που δεν ανήκει στις κορυφαίες δυνάμεις του βελγικού βόλεϊ, όμως είναι οργανωμένη, σοβαρή με ένα πολύ καλό γήπεδο (Σπόρτχάλε του Λένικ). Το πλήρες όνομά της είναι VC Asse Lennik και βασικός της χορηγός είναι η εταιρία με το ελληνικότατο όνομα Euphony (Ευφωνία), που έχει να κάνει με τη… φωνή, καθώς είναι ευρωπαϊκή εταιρία τηλεπικοινωνιών.

Οι «ερυθρόλευκοι» Φλαμανδοί επιχειρούν διαρκείς βελτιώσεις στο έμψυχο δυναμικό τους ώστε να πλασάρονται όσο μπορούν υψηλότερα στη λίγκα του Βελγίου. Η πρώτη μεταβολή για τη νέα περίοδο έχει να κάνει με τη θέση του κόουτς, καθώς στη θέση του Σάσα Κούλμπεργκ ήρθε ο Αλέν Νταρντέν, ο οποίος εισηγήθηκε την παραμονή του μεγάλου αστεριού και αρχηγού της ομάδας, του διεθνούς Ολλανδού Ντιρκ Γιαν Φαν Γκεντ, ενώ σε επίπεδο μετεγραφικών κινήσεων προστέθηκε και άλλος ένας Ολλανδός, ο Τέο Κράνενμποργκ, ενώ ήλθε ο Αργεντινός ακραίος Μάρκος Ντομίνγκεζ, με το προσωνύμιο «Πάμπα», όντας ο δεύτερος καλύτερος επιθετικός στην ισπανική λίγκα, όπου αγωνιζόταν με τη φανέλα της Βίγκο και ο Καμερουνέζος Νάθαν Γουνενμπάινα.

Το ρόστερ της αντιπάλου του Ηρακλή για την περίοδο 2009 – 2010 έχει οριστικοποιηθεί και αρχίζει προετοιμασία την Δευτέρα 10 Αυγούστου (την ίδια περίοδο με τον «Γηραιό»).

Αυτούς θα κληθεί να αντιμετωπίσει η παρέα του Κράβαρικ:


Euphony Asse-Lennik 2009-2010:

Coach: Alain Dardenne
Dirk-Jan van Gendt (διαγώνιος - Ολλανδία)
Matthias Valkiers (ακραίος)
Pieter Verhees (κεντρικός)
Arne Poelman (κεντρικός)
Theo Kranenborg (ακραίος - Ολλανδία)
Gertjan Claes (ακραίος)
Frederik Delanghe (λίμπερο)
Stefaan Debrabandere (διαγώνιος)
Willem Van Renterghem (λίμπερο)
Marcos Dominguez (ακραίος - Αργεντινή)
Nathan Wounembaina (ακραίος - Καμερούν)


Ρίξτε μια ματιά στη Λένικ σε αγώνα στην έδρα της, κόντρα στη γνωστή μας Νόλικο Μάασεϊκ (κάποια στιγμιότυπα, με τους ευρωπαϊκούς αντιπάλους του Ηρακλή να είναι με τις κόκκινες εμφανίσεις):

Για περισσότερες και αμεσότερες πληροφορίες για την αντίπαλο των «κυανολεύκων», ενημέρωση από την επίσημη ιστοσελίδα των Βέλγων:

http://www.volleyasselennik.be/

Βάσει του συστήματος αγώνων στη διοργάνωση, στη περίπτωση που ο Ηρακλής ξεπεράσει το εμπόδιο της Λένικ και προκριθεί στους 16 της διοργάνωσης τότε θα αντιμετωπίσει την νικήτρια του αγώνα ανάμεσα στη Χοτ Βόλει (Αυστρία) -Κάποσβαρ (Ουγγαρία)।

ΠΗΓΗ:http://www.bluearena.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: