Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Στον «αέρα» το βόλεϊ του ΠΑΟ!


Οι εξελίξεις στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό επηρεάζουν άμεσα το τμήμα του ανδρικού βόλεϊ, στο οποίο οι εξελίξεις είναι δραματικές και το μέλλον του κάτι παραπάνω από δυσοίωνο...

Κι αυτό γιατί τα μέλη της τριμελούς διοικούσας επιτροπής που «έτρεχαν» το τμήμα και συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΤΑΑ, Αλέξανδρος Έλληνας, ο Βασίλης Πιστιόλης και ο Κώστας Παναγούλιας υπέβαλλαν αργά το μεσημέρι της Τρίτης (30/6) εγγράφως τις παραιτήσεις τους στα γραφεία του Ερασιτέχνη και όλος ο προγραμματισμός του ανδρικού τμήματος βόλεϊ είναι πλέον στον αέρα!

Πλέον, είναι άγνωστο το τι μέλλει γενέσθαι με το ρόστερ, τις συμφωνίες για τις ανανεώσεις συμβολαίων, αλλά και τις μεταγραφές που έχουν γίνει και έχουν υπογραφεί από την τριμελή επιτροπή και αν αυτές θα ενεργοποιηθούν από τη νέα διοίκηση εάν κι όταν προκύψει.

Η παραίτηση των τριών ανδρών έρχεται μία ημέρα πριν το επίσημο «άνοιγμα» της μεταγραφικής περιόδου, με τον Παναθηναϊκό να έχει σχεδόν ολοκληρώσει το ρόστερ του κι ενώ θα ανακοινώνονταν επίσημα οι συμφωνίες που έχουν ολοκληρωθεί!

Τα συμβόλαια των Σαμικά, Ζαγκούμνι, Αγκάμεζ, αλλά και των υπολοίπων παικτών της ομάδας είναι στον «αέρα», όπως φυσικά και το προσύμφωνο με τον Ρούνεϊ, με τους μοναδικούς που έχουν κλειστό συμβόλαιο, εν ισχύ και για την επόμενη περίοδο (χωρίς δηλαδή την ανάγκη ανανέωσης) είναι οι Πανταλέων, Στεφάνου και Ντονάς.

Παράλληλα, στον «αέρα» βρίσκεται πλέον και ο τεχνικός της ομάδας, Αλέκος Λεώνης, ο οποίος περιμένει να δει ποιες θα είναι οι άμεσες εξελίξεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια: