Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Οι δηλώσεις του τελικού

H MVP του Κυπέλλου, Μαρίσα Φερνάντεζ, είπε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη για τον τίτλο. Είναι μια προσωπική διάκριση, αλλά δεν μου ανήκει αποκλειστικά το βραβείο. Δουλεύουμε όλες μαζί και ανήκει στην καθεμιά αποκλειστικά».Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Τάκης Φλώρος, δήλωσε: «Με τις εμφανίσεις μας αυτό το διήμερο και με το γεγονός ότι φτάσαμε στον τίτλο χωρίς απώλεια σετ, αποδείξαμε στον αγωνιστικό χώρο την ποιότητα της ομάδας μας. Πιστεύω ότι κατακτήσαμε πανάξια το Κύπελλο. Μας ευχαριστεί ιδιαίτερα ότι το γυναικείο τμήμα του Παναθηναϊκού κατάφερε να πάρει τον 500ό τίτλο του συλλόγου».


Η πασαδόρος των Κυπελλούχων, Ελευθερία Χατζηνίκου, τόνισε: «Δεν χάσαμε σετ σε όλη τη διάρκεια του φάιναλ-4 και αυτό δείχνει σε πόσο καλή αγωνιστική κατάσταση βρισκόμαστε. Θέλαμε πολύ να είναι η δική μας ομάδα εκείνη που θα έφτανε στο νούμερο 500 των τροπαίων του Παναθηναϊκού και έχουμε ένα λόγο παραπάνω να είμαστε ευτυχισμένες».
Ο τεχνικός του φιναλίστ Ηρακλή, Θανάσης Στράντζαλης, είπε: «Όταν ξεκίνησε η χρονιά, δεν πιστεύαμε σε καμία περίπτωση ότι θα φτάναμε μέχρι εδώ. Είμαι ευχαριστημένος από την πορεία της ομάδας, αλλά όταν παίζεις σε έναν τελικό Κυπέλλου πάντα θέλεις κάτι παραπάνω. Η απειρία μας φάνηκε στο παιχνίδι, απέναντι μάλιστα σε παίκτριες που μετρούν τόσους τίτλους στο ενεργητικό τους. Συγχαρητήρια στα κορίτσια, αν ο Ηρακλής συνεχίζει να στηρίζει το γυναικείο τμήμα, το μέλλον θα είναι πολύ καλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: