Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

Επέστρεψε στη δράση ο Σμαραγδής


Μετά από αρκετό καιρό απουσίας από την αγωνιστική δράση ο Νίκος Σμαραγδής επέστρεψε ορεξάτος και έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα στην Πράγα. Ο διεθνής κεντρικός πήρε χρόνο συμμετοχής στο τέταρτο σετ προκειμένου να βρει το ρυθμό του. «Χρειαζόμουν να μείνω καιρό έξω για να ηρεμήσει το γόνατο μου. Μπήκα έστω και λίγο σε αυτό το παιχνίδι για να βρω το ρυθμό μου πριν το φάιναλ φορ. Θέλω να ευχαριστήσω το ιατρικό τιμ και ιδιαίτερα τους κ.κ Γιακουμίδη, Ναβροζίδη που σπατάλησαν πολύ από τον προσωπικό τους χρόνο για να με βοηθήσουν να επανέλθω.

Η ομάδα μετά και τον αγώνα με τους Γερμανούς και την πρόκριση βρίσκεται σε τροχιά προετοιμασίας. Ήταν βέβαιο πως στα δύο παιχνίδια με τον Απόλλωνα και τον Άρη δεν θα ήμασταν σωματικά στη καλύτερη κατάσταση. Ετοιμαζόμαστε και θα είμαστε έτοιμοι αυτή την εβδομάδα για τα παιχνίδια στο φάιναλ φορ. Το θετικό είναι ότι έστω και έτσι πήραμε τις νίκες που θέλαμε».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Ηρακλή Φλάβιο Γκουλινέλι τόνισε: «Τα παιδιά τα πήγαν καλά. Κατάφεραν να αντιδράσουν αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Ήταν πολύ σημαντική η βοήθεια που είχαμε από τον πάγκο, παίκτες που θα μας βοηθήσουν και στην Πράγα. Την Τετάρτη θα δώσουμε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι και την Πέμπτη θα αναχωρήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: