Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

Ο Νικολάκης στον πάγκο του Ολυμπιακού


Η αποτυχία της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού στο Final-4 του Κυπέλλου στη Σύρο και η «παράδοση άνευ όρων» στον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό, στοίχισε στον Βέλιμπορ Ιβάνοβιτς την απομάκρυνση από τον πάγκο, όπως ανακοινώθηκε επίσημα.

Ο Ολυμπιακός εκτός από το Κύπελλο, έχει χάσει και την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο στο πρωτάθλημα και η διοίκηση του τμήματος αποφάσισε να προβεί σε αλλαγή προπονητή, με τον μέχρι πρότινος ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής γυναικών Γιάννη Νικολάκη, να αναλαμβάνει τα ηνία.

Ο Νικολάκης έλυσε το συμβόλαιό του με την ΕΟΠΕ και ανέλαβε τον Ολυμπιακό, ο οποίος στην επίσημη ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Βέλιμπορ Ιβάνοβιτς, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα βόλεϊ γυναικών και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. Επίσης, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι προπονητής της ομάδας βόλεϊ γυναικών αναλαμβάνει, για τους επόμενους 14 μήνες, ο κ. Γιάννης Νικολάκης με βοηθό τον κ. Θανάση Θανέλλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: