Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Νίκη και 3η θέση για την ΕΑΠ Λουξ


Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση η ομάδα της ΕΑΠ Λουξ πήρε εκτός έδρας τη νίκη με 3-1 (25-19, 22-25, 25-15, 25-20) επί του Μίλωνα, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής ΟΠΑΠ και κατέκτησε την 3η θέση στην κανονική περίοδο, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Ύστερα από την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, η ΕΑΠ Λουξ στην 1η φάση των πλει-οφ θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας τον Φοίνικα Σύρου και όποια ομάδα συμπληρώσει πρώτη 2 νίκες θα πάρει και την πρόκριση για την επόμενη φάση.
Ο τεχνικός της ΕΑΠ Λουξ, Γιώργος Χριστόπουλος, είπε: «Από την αρχή της χρονιάς είχαμε θέσει στόχο την τετράδα και ίσως κάτι παραπάνω, κάτι που το καταφέραμε με την κατάκτηση της 3ης θέσης στην κανονική περίοδο. Πλέον στον δρόμο μας είναι ο Φοίνικας Σύρου που είναι μια καλή ομάδα αλλά παίζουμε με πλεονέκτημα έδρας και θέλουμε να προκριθούμε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος».
Από τους παίκτες, ο Μάκης Λαμπρόπουλος, «Είμαστε ικανοποιημένοι για την κατάκτηση της 3ης θέσης στην κανονική περίοδο, στόχος μας να αξιοποιήσουμε το πλεονέκτημα έδρας και να μπούμε στην τετράδα. Στη συνέχεια θα παίξουμε πιθανότατα με τον Ολυμπιακό αλλά μέχρι τότε έχουμε καιρό, βασικός στόχος είναι να περάσουμε τον Φοίνικα Σύρου».
Ο Χρήστος Ιωακειμίδης, τόνισε: «Πήραμε μια σημαντική νίκη και κατακτήσαμε την 3η θέση που είναι και αυτό μια ιστορική επιτυχία για την ΕΑΠ αφού συμβαίνει για πρώτη φορά. Πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι με τον Φοίνικα Σύρου που θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και αν δεν προσέξουμε μπορεί να πάθει ζημιά».

ΜΙΛΩΝΑΣ (Μπακοδήμος): Μπρι 19, Χατζηπροδρόμου 4, Ιωάννου 12 (2 άσους), Πινκ 12 (1 άσο), Καρακίτσος 2 (1 άσο), Ράντιτς 10 (1 άσο), λίμπερο Πανούσος με 66%, (Πλότιτσερ).
ΕΑΠ (Χριστόπουλος): Λαμπρόπουλος 3 (1 άσο), Ιωακειμίδης 10 (1 άσο), Νοβότνι 27 (2 άσους), Σάκι 14 (1 άσο), Γκιρτζίκης 8 (2 άσους), Κόβατς 4, λίμπερο ο Δημητρακόπουλος με 64%, (Ζέκοφ, Παπάζογλου).

Δεν υπάρχουν σχόλια: