Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

«Βασίλισσα» στο ΑΤΙ η ΑΕΛ

Νεότερη ενημέρωση με νέα βίντεο και στατιστικά
Με εξαιρετική άμυνα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, η TRB DA NOI ΑΕΛ κατάφερε να περάσει από το κλειστό του ΑΤΙ με 3-0 σετ (25-21,25-14,25-21) επί της Quality Ανόρθωση και ανταπόδωσε το μπρέικ ισοφαρίζοντας τη σειρά σε 3-3. Πλέον ο τίτλος θα κριθεί στη Λεμεσό. (21:28:09)

1ο σετ: Μετά το γρήγορο 2-0 της Ανόρθωσης η ΑΕΛ, έκανε ένα σερί 4-0 ανατρέποντας το σκορ με καλό μπλοκ. Στη συνέχεια η Τζεζάρα τελείωσε κάποιες επιθέσεις για την ομάδα της Αμμοχώστου και στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ το σκορ έφτασε στο 8-5 για την ΑΕΛ. Όμως η παρουσία της Κουδουνά στο σερβίς βοήθησε την Ανόρθωση να ισοφαρίσει σε 9-9, με την ισοπαλία να φτάνει μέχρι το 12ο πόντο. Εκεί οι «γαλαζοκίτρινες» της Λεμεσού ξέφυγαν ξανά με τρεις πόντους 15-12, για να οδηγηθούν οι ομάδες στο δεύτερο τεχνικό ταιμ άουτ με 16-14. Μετά το τάιμ άου, η Τάνια Τιμόχοβα πήρε θέση στο σερβίς και χάλασε την υποδοχή της Ανόρθωσης, η ΑΕΛ έτρεξε ένα σερί 5-0 και το σκορ εκτοξεύτηκε στο 20-14. με τον Τοντόροφ να καλεί άμεσα νέο ταιμ άουτ. Οι γηπεδούχες προσπάθησαν να αντιδράσουν και ροκάνισαν σταδιακά τη διαφορά για να αναγκάσουν την Σωκράτους να πάρει ταιμ άουτ όταν το σκορ έφτασε στο 23-20. Έτσι με ένα καλό μπλοκ, αλλά και μια τελειωμένη επίθεση της Λαβρούκ η ΑΕΛ πήρε το σετ με 25-21.

2ο σετ: Με ένα σταθερό προβάδισμα της ΑΕΛ κύλησαν τα πρώτα στάδια του δεύτερου σετ με το πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ να κλείνει στο 8-6 για τις φιλοξενούμενες. Όμως η ΑΕΛ είχε καλύτερη απόδοση στο παιχνίδι και σταδιακά έχτιζε μια διαφορά που με άσσο της Λαβρούκ εκτοξεύθηκε στο 14-9. Η άμυνα συνέχισε να δίνει πόντους στην ΑΕΛ και το σκορ έφτασε στο 16-9 στο δεύτερο ταιμ άουτ. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, αφού η Σκεύη Ιωαννίδου εκμεταλλεύτηκε την κακή υποδοχή της Ανόρθωσης από τη θέση του σερβίς και το σκορ έφτασε το 20-10! Τελικά το σετ τελείωσε υπέρ της ΑΕΛ με 25-14. Η ΑΕΛ υπερείχε σε όλους τους τομείς έχοντας 12 πόντους από επιθέσεις έναντι 9 των γηπεδούχων, 3 πόντους από σερβίς έναντι κανενός της Ανόρθωσης, 4μπλοκ έναντι ενός της Κυρίας και 6 κερδισμένους πόντους από λάθη αντιπάλου έναντι τεσσάρων της Ανόρθωσης.
Δείτε στιγμιότυπα από το δεύτερο σετ

Δεν υπάρχουν σχόλια: