Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Τάκης Φλώρος, δήλωσε: «Πραγματοποιήσαμε μία καλή εμφάνιση ενάντια σε έναν άξιο αντίπαλο, παίξαμε καλά και με σωστή τακτική. Η αλήθεια είναι ότι η νίκη ήρθε πιο εύκολα από ό,τι περίμενα. Στον τελικό μας θα βρούμε απέναντί μας μία ικανότατη ομάδα, όπως είναι ο Ηρακλής και από εδώ και πέρα σκεφτόμαστε μόνο αυτόν».
Η παίκτρια των «πρασίνων», Σάνια Τομάσεβιτς, είπε: «Παίξαμε ένα πολύ σωστό και ομαδικό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός δεν έκανε καλή εμφάνιση, αλλά πιστεύω ότι εμείς τους αναγκάσαμε να παίξουν άσχημα. Δεν τελειώσαμε ακόμα με την υπόθεση τίτλος. Έχουμε δώσει φέτος δύο δύσκολα παιχνίδια με αντίπαλο τον Ηρακλή και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικές αν θέλουμε να πετύχουμε στον στόχο μας».



Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Βέλιμπορ Ιβάνοβιτς, σημείωσε: «Όλα πήγαν στραβά. Μπορείς να αναλύεις ώρες το παιχνίδι και να πεις αυτό πήγε καλά και το άλλο όχι, για μένα όμως ο σημαντικότερος λόγος της ήττας ήταν η τεράστια πίεση που ένιωθε η ομάδα πριν από τον αγώνα. Ήταν τόσο μεγάλη η πίεση να κερδίσουμε, που τελικά μπλοκάραμε τελείως. Δεν εννοώ από τους οπαδούς, αλλά από τις συνθήκες γύρω από την ομάδα, τα ΜΜΕ, ό,τι συζητούν τα κορίτσια μεταξύ τους, ίσως ακόμα και οι παίκτριες των άλλων ομάδων, που μας θεωρούν φαβορί. Δεν ξέρω τι γινόταν τις προηγούμενες χρονιές, δεν ήμουν στον Ολυμπιακό, αλλά φέτος υπάρχουν τεράστιες προσδοκίες από αυτή την ομάδα. Ξέρω ότι είμαστε καλή ομάδα, αλλά καλή ομάδα είναι και ο Παναθηναϊκός. Έπαιξαν αντίπαλες δύο ικανές ομάδες, μία όμως από τις δύο έπρεπε να χάσει. Παίξαμε προβλέψιμο βόλεϊ, δεν κάναμε τίποτα για να σταματήσουμε τον Παναθηναϊκό και τους δώσαμε τη δυνατότητα να μας «σκοτώσουν». Όταν μία ομάδα δίνει τα πάντα και η άλλη τίποτα, είναι λογικό να έρθει η ήττα. Κρίμα που δεν δείξαμε τις δυνατότητές μας ως ομάδα και τι μπορούμε να κάνουμε».


Δεν υπάρχουν σχόλια: