Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ – ΗΡΑΚΛΗΣ: Οι δηλώσεις του ματς



Ο προπονητής του Ηρακλής, Θανάσης Στράντζαλης, τόνισε: «Είχαμε επίγνωση των προβλημάτων που αντιμετώπιζε το Μαρκόπουλο και γι’ αυτό είχαμε στο μυαλό μας μόνο ένα αποτέλεσμα, τη νίκη, πράγμα όμως που μας άγχωσε περισσότερο. Η ομάδα μου έφτασε πρώτη φορά τόσο μακριά στο θεσμό του Κυπέλλου και η απειρία, σε συνδυασμό με τα πολλά λάθη μας έφεραν σε αυτή τη δύσκολη θέση στα πρώτα δύο σετ. Μας αιφνιδίασε η σύνθεση της αντίπαλης ομάδας, καθώς δεν ξέραμε καλά τις παίκτριές της. Ελπίζω αύριο να είμαστε καλύτεροι και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Φυσικά και στόχος μας πλέον είναι ο τίτλος. Από τη στιγμή που παίζεις σε έναν τελικό, όλα είναι ανοιχτά».
Η διαγώνια του Ηρακλή, Ελένη Κιόση, δήλωσε: «Είχα πει πριν από την έναρξη του φάιναλ-4 ότι αυτά τα παιχνίδια απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή. Στο πρώτο παιχνίδι μιας τέτοιας διοργάνωσης όλες οι ομάδες έχουν μεγαλύτερο άγχος και είναι επιρρεπείς στα λάθη, όπως εμείς σήμερα. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια του Μαρκόπουλου, που παρά τις τόσες ελλείψεις μας κόντραραν και μας προσγείωσαν στην πραγματικότητα. Το πρόβλημά μας ήταν τα πολλά μας λάθη στα δύο πρώτα σετ. Έπειτα πιέσαμε περισσότερο την αντίπαλη υποδοχή και επιστρέψαμε στο ματς. Ελπίζω να μάθαμε από τα σημερινά μας λάθη και στον τελικό να παίξουμε πιο συγκεντρωμένα» .
Ο προπονητής του Μαρκόπουλου, Γιώργος Λυκούδης, σχολίασε: «Τα κορίτσια της ομάδας μου έπαιξαν πολύ καλά στην αρχή, με ενθουσιασμό, αλλά στην πορεία έμειναν από δυνάμεις. Μας πρόδωσε το βασικό μας πρόβλημα, αυτό που ξέραμε από την αρχή: οι απουσίες και οι τραυματισμοί. Πέντε από τις επτά παίκτριες που αγωνίστηκαν στον ημιτελικό δεν έχουν παίξει καθόλου φέτος στο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την καλή της εμφάνιση, παρά τα προβλήματα. Από αυτό το φάιναλ-4 κρατάμε ένα κομμάτι ικανοποίησης για την προσπάθεια που κάναμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: