Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2008

Έκδοση αθλητικής άδειας εισόδου αθλητή Thomas Hoff

Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου, που αφορούν την έκδοση αθλητικής άδειας εισόδου στην Ελλάδα του αθλητή Thomas Hoff για λογαριασμό του ΤΑΑ Ολυμπιακός ΣΦΠ, η ΕΣΑΠ διευκρινίζει τα παρακάτω:
Το ΤΑΑ Ολυμπιακός κατέθεσε στην ΕΣΑΠ την Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008 αίτημα για έκδοση αθλητικής βίζας στον αθλητή Thomas Hoff.
Η ΕΣΑΠ, με το με αρ. πρωτοκόλλου 1264/23.9.2008 έγγραφό της, προώθησε το αίτημα αυτό στο Τμήμα Αθλοπαιδιών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, που είναι το αρμόδιο για να εκδώσει το σχετικό έγγραφο, το οποίο στην συνέχεια αποστέλλεται με φροντίδα του Σωματείου στο Προξενείο της χώρας προέλευσης του αθλητή.
Η Ένωση και σε αυτήν την περίπτωση όπως και στις άλλες 48 αντίστοιχες των αλλοδαπών αθλητών που θα αγωνιστούν στο Πρωτάθλημα Βόλεϊ Α1 ΟΠΑΠ 2008-2009, ενήργησε με βασικό γνώμονα την εξυπηρέτηση των Σωματείων-μελών της και η διαδικασία έκδοσης του εγγράφου αυτού, ανήκει στις αντίστοιχες διαδικασίες εκδόσεων επισήμων εγγράφων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που απευθύνονται σε άλλους φορείς.
Η ΕΣΑΠ θα παραμείνει στην υπηρεσία των Σωματείων-μελών της που είναι και βασικός καταστατικός σκοπός της ίδρυσης της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: