Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2008

Πρώτη φιλική νίκη για τις "κυανόλευκες" στο Κατσάνειο


Στο πρώτο της επίσημο φιλικό παιχνίδι η ομάδα του Ηρακλή νίκησε μέσα στο Κατσάνειο με 3-0 (25-12, 25-16, 25-22) την ΕΑ Λάρισας. Αυτό ήταν και το πρώτο επίσημο φιλικό για την ομάδα του Θανάση Στράντζαλη που σιγά –σιγά ανεβάζει τους ρυθμούς της. Το ντεμπούτο της με την φανέλα του Ηρακλή πραγματοποίησε η διεθνής διαγώνια Ελένη Κιόση που με μία μόλις προπόνηση ξεκίνησε στη βασική εξάδα του Γηραιού. Και οι δύο προπονητές έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλες τους τις αθλήτριες. Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας έμεινε ο Θανάσης Στράντζαλης, ο οποίος μετά και τη λήξη του αγώνα τόνισε: «Σίγουρα παίξαμε καλύτερα από ότι στο πρώτο ανεπίσημο παιχνίδι που δώσαμε με τον Άρη. Σε αυτό βοήθησε και η παρουσία της Κιόση που με μία μόλις προπόνηση αγωνίστηκε κανονικά. Από παιχνίδι σε παιχνίδι θα παίζουμε καλύτερα έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος».
Την Κυριακή 21/9 και ώρα 7μμ ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει το Ανατόλια στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι που έχει προγραμματιστεί για αυτό το Σαββατοκύριακο.
Ηρακλής (Θανάσης Στράντζαλης): Κυριακίδου, Κάτιτς, Μοντάνο, Χαντάβα, Γεωργουπούλου, Κιόση, Βούγιεβιτς (λ), Γιακούμπ , Γεωργιάδου, Λαζαρίδου, Αναγνώσου.
ΕΑ Λάρισα (Απόστολος Οικονόμου): Τρικάλη, Λίτσιου, Τσαπραλή, Ζαφειρίου , Μοναστηριώτη , Τουσούδη, Κοτταραλέλα (λ), Κουτσουνίκου, Κιούση.
Σάββατο 20/9 : 17.30 ΓΣ Ηρακλής –Λάρισα 3-0
Κυριακή 21/9: 19.00 ΓΣ Ηρακλής –Ανατόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια: