Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2008

Δύο μετάλλια!

Μεγάλες στιγμές για το ελληνικό βόλεϊ στο φινάλε της σεζόν. Οι δύο Εθνικές ομάδες κατάκτησαν μετάλλιο στο τελευταίο Masters του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που διεξήχθη στο Μπλάκπουλ της Αγγλίας.

Οι Βάσω Καραντάσιου και Βίκυ Αρβανίτη πήραν το χρυσό, ενώ οι Θάλεια Κουτρουμανίδου και Μαρία Τσιαρτσιάνη πανηγύρισαν για το χάλκινο! Στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, Βάσω και Βίκυ επικράτησαν στον τελικό των αδερφών Νίστρομ από τη Φινλανδία με 2-1 σετ (21-13, 18-21, 15-11). Μία ώρα νωρίτερα, οι πρωταθλήτριες Ελλάδας Θάλεια και Μαρία είχαν επικρατήσει των Γιουρσόνε / Μινούσα από τη Λετονία, με 2-0 (21-9, 21-16).

Μετά τις επιτυχίες αυτές, ο Μανώλης Ρουμελιώτης δήλωσε: «Τρομερή επιτυχία για τις κοπέλες και το ελληνικό μπιτς βόλεϊ. Έχουν γίνει σωστές κινήσεις και σκληρή δουλειά στο παρελθόν, γι’ αυτό οι επιτυχίες έρχονται και θα έρχονται. Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στενοχωρηθήκαμε, γιατί δεν υπήρχε το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά και τότε έλεγα ότι οι ομάδες μας θα επιστρέψουν στις επιτυχίες. Μας είχε μείνει μία πίκρα από το Πεκίνο, αφού θέλαμε με την απόδοση των ομάδων μας να δώσουμε το κίνητρο στα μικρά παιδιά να ασχοληθούν με αυτό το πολύ όμορφο άθλημα. Τώρα είμαστε πανευτυχείς?»

Δεν υπάρχουν σχόλια: